Özgöçmen

CHP İl Başkanı Gülmez; 'Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun'

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SİYASET 21.10.2021 - 19:02, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

CHP İl Başkanı Gülmez; 'Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun'

CHP İl Başkanı Kamil Gülmez 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  NEVŞEHİR(MHA) CHP İl Başkanı Kamil Gülmez 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Gülmez, “Gazeteciler, halkımızın bilgilenmesi ve bilinçlenmesi adına çok önemli bir görevi üstleniyor. Ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişimine katkı sağlayan basın mensupları, zaman zaman hiçte kolay olmayan şartlarda görevlerini yerine getiriyor. Dünyada neler olup bittiğini vatandaşlarımıza aktararak bilgilenmesini sağlayan gazeteciler, bir nevi toplumun gözü kulağı niteliğindedir. Bu anlamda; toplumsal bilinci ve kamu yararını gözetip, uzun çalışma saatlerini, zorlu çalışma koşullarını önemsemeden fedakarca çalışan ve dünyanın dört bir yanındaki gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum" dedi. 
CHP İl Başkanı Kamil Gülmez 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) CHP İl Başkanı Kamil Gülmez 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  

Gülmez, “Gazeteciler, halkımızın bilgilenmesi ve bilinçlenmesi adına çok önemli bir görevi üstleniyor. Ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişimine katkı sağlayan basın mensupları, zaman zaman hiçte kolay olmayan şartlarda görevlerini yerine getiriyor. Dünyada neler olup bittiğini vatandaşlarımıza aktararak bilgilenmesini sağlayan gazeteciler, bir nevi toplumun gözü kulağı niteliğindedir. Bu anlamda; toplumsal bilinci ve kamu yararını gözetip, uzun çalışma saatlerini, zorlu çalışma koşullarını önemsemeden fedakarca çalışan ve dünyanın dört bir yanındaki gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum" dedi. 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.