Polat değerlendirme toplantısına katıldı

NEVŞEHİR 09.08.2022 - 14:13, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Polat değerlendirme toplantısına katıldı

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT Ankara Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in başkanlığında gerçekleştirilen Mesleki ve Teknik Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldılar.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT Ankara Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in başkanlığında gerçekleştirilen Mesleki ve Teknik Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldılar.  Toplantıda 81 ilin milli eğitim müdürü ve mesleki ve teknik eğitimden sorumlu yöneticileri Mesleki ve Teknik Eğitim Değerlendirme Toplantısı'nda bir araya geldi. Mesleki ve teknik eğitimin ülkemiz için oldukça kritik bir kavram olduğunu belirten Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer,"Biz devletimiz, milletimiz için aşkla çalıştık, aşkla çalışıyoruz aşkla çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.  Konuşmalarında özetlemeye çalıştığı başarı hikâyesinin bir eri olmaktan ve çalışma arkadaşları ile bu yolda yürümekten mutluluk duyduğunu belirten Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sürece emek veren herkese teşekkürlerini sundu. 
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT Ankara Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in başkanlığında gerçekleştirilen Mesleki ve Teknik Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldılar.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT Ankara Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in başkanlığında gerçekleştirilen Mesleki ve Teknik Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldılar. 

Toplantıda 81 ilin milli eğitim müdürü ve mesleki ve teknik eğitimden sorumlu yöneticileri Mesleki ve Teknik Eğitim Değerlendirme Toplantısı'nda bir araya geldi. Mesleki ve teknik eğitimin ülkemiz için oldukça kritik bir kavram olduğunu belirten Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer,"Biz devletimiz, milletimiz için aşkla çalıştık, aşkla çalışıyoruz aşkla çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu. 

Konuşmalarında özetlemeye çalıştığı başarı hikâyesinin bir eri olmaktan ve çalışma arkadaşları ile bu yolda yürümekten mutluluk duyduğunu belirten Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sürece emek veren herkese teşekkürlerini sundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.