İHH Nevşehir'de ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor

NEVŞEHİR 29.01.2022 - 16:15, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

İHH Nevşehir'de ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor

Nevşehir İHH İnsani Yardım Derneği tarafından, il genelindeki ihtiyaç sahiplerine yardımlar yılın her döneminde aralıksız devam ediyor.
      Çetin kış şartlarından dolayı çalışmalara hız veren İHH gönüllüleri, Nevşehir kent merkezi ile ilçe, belde ve köylerde tespit edilen ailelere kömür, odun, ev eşyası ve gıda yardımlarını gece gündüz demeden ulaştırıyor.   Acıgöl, Ürgüp ve Nevşehir merkezde ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilen aileleri ziyaret eden İHH gönüllüleri, yardım kolisi, kömür ve talep edilen çeşitli malzemeleri teslim etti.   Yazın sıcakta, kışın soğukta “Bütün Müminler Kardeştir” ayeti kerimesi mucibince, mazlumların hayr duasını alabilmek için gayret gösteren İHH ekipleri, takdir toplamaya devam ediyor.   İHH Gönüllüleri nasıl çalışıyor?   Nevşehir İHH, il genelinde muhtarlar, diğer yetkililer ve vatandaşlardan gelen bildirimlere kayıtsız kalmıyor. Ev ev dolaşarak vatandaşlarımızın durum tespitini yapan İHH ekipleri, ihtiyaç duyulan malzemeleri hayırseverlerin destekleriyle kısa sürede belirlenen ailelere ulaştırıyor.   İHH kimlere yardım götürüyor?   Nevşehir İHH ekipleri, başta Nevşehir il genelindeki ihtiyaç sahipleri ve yetim çocukların bulunduğu aileler olmak üzere, Türkiye ve dünya genelindeki mazlumlara yardım ulaştırabilmek için gönüllü faaliyet yürütüyor.
Nevşehir İHH İnsani Yardım Derneği tarafından, il genelindeki ihtiyaç sahiplerine yardımlar yılın her döneminde aralıksız devam ediyor.

 

 

 

Çetin kış şartlarından dolayı çalışmalara hız veren İHH gönüllüleri, Nevşehir kent merkezi ile ilçe, belde ve köylerde tespit edilen ailelere kömür, odun, ev eşyası ve gıda yardımlarını gece gündüz demeden ulaştırıyor.

 

Acıgöl, Ürgüp ve Nevşehir merkezde ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilen aileleri ziyaret eden İHH gönüllüleri, yardım kolisi, kömür ve talep edilen çeşitli malzemeleri teslim etti.

 

Yazın sıcakta, kışın soğukta “Bütün Müminler Kardeştir” ayeti kerimesi mucibince, mazlumların hayr duasını alabilmek için gayret gösteren İHH ekipleri, takdir toplamaya devam ediyor.

 

İHH Gönüllüleri nasıl çalışıyor?

 

Nevşehir İHH, il genelinde muhtarlar, diğer yetkililer ve vatandaşlardan gelen bildirimlere kayıtsız kalmıyor.

Ev ev dolaşarak vatandaşlarımızın durum tespitini yapan İHH ekipleri, ihtiyaç duyulan malzemeleri hayırseverlerin destekleriyle kısa sürede belirlenen ailelere ulaştırıyor.

 

İHH kimlere yardım götürüyor?

 

Nevşehir İHH ekipleri, başta Nevşehir il genelindeki ihtiyaç sahipleri ve yetim çocukların bulunduğu aileler olmak üzere, Türkiye ve dünya genelindeki mazlumlara yardım ulaştırabilmek için gönüllü faaliyet yürütüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.