Özgöçmen

Bakan Yardımcısı Gizligider, Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 01.06.2022 - 10:49, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Bakan Yardımcısı Gizligider, Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Nevşehir’de Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran’ı ziyaret etti.
      Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve başkan yardımcıları tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’e kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.   Nevşehir Belediyesi tarafından sürdürülen ağaçlandırma çalışmaları ve devam eden projeler ile ilgili bir bilgilendirme yapan Belediye Başkanı Savran, hayata geçirilecek projeler hakkında da Bakan Yardımcısı Gizligider ile istişarelerde bulundu.   Ziyaret sonunda Başkan Savran, Bakan Yardımcısı Gizligider’e çini bir tabak hediye etti.   Gizligider’e Nevşehir Belediyesi ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı da eşlik etti.  
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Nevşehir’de Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran’ı ziyaret etti.

 

 

 

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve başkan yardımcıları tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’e kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından sürdürülen ağaçlandırma çalışmaları ve devam eden projeler ile ilgili bir bilgilendirme yapan Belediye Başkanı Savran, hayata geçirilecek projeler hakkında da Bakan Yardımcısı Gizligider ile istişarelerde bulundu.

 

Ziyaret sonunda Başkan Savran, Bakan Yardımcısı Gizligider’e çini bir tabak hediye etti.

 

Gizligider’e Nevşehir Belediyesi ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı da eşlik etti.

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.