Özgöçmen

Nevşehir Belediyespor hazırlık maçında Kırıkkale ile 0-0 berabere kaldı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SPOR 14.08.2022 - 20:39, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Belediyespor hazırlık maçında Kırıkkale ile 0-0 berabere kaldı

Nevşehir Belediyespor hazırlık maçında karşılaştığı Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile 0-0 berabere kaldı.
    2022-2023 futbol sezonunda 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor yeni sezon öncesi ikinci hazırlık karşılaşmasında Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile 3 nolu çim futbol sahasında karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısında her iki takımında hırslı futbolu dikkatlerden kaçmazken zaman zaman gergin anlar yaşanırken karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Nevşehir Belediyespor 11 değişiklikle maça başlarken konuk ekip Kırıkkale Büyük Anadoluspor ise ilk yarıda başladığı ilk 11 ile maça devam etti.  Karşılaşmanın ikinci yarısında da karşılıklı ataklar ile devam etti. Nevşehir Belediyespor zaman zaman Kırıkkale defansına zor anlar yaşatırken mücadelenin 90 dakikası 0-0 eşitlikle tamamlandı. Nevşehir Belediyespor’un hazırlık maçını AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’da tribünlerden takip etti.  
Nevşehir Belediyespor hazırlık maçında karşılaştığı Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile 0-0 berabere kaldı.

 

 

2022-2023 futbol sezonunda 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor yeni sezon öncesi ikinci hazırlık karşılaşmasında Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile 3 nolu çim futbol sahasında karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısında her iki takımında hırslı futbolu dikkatlerden kaçmazken zaman zaman gergin anlar yaşanırken karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Nevşehir Belediyespor 11 değişiklikle maça başlarken konuk ekip Kırıkkale Büyük Anadoluspor ise ilk yarıda başladığı ilk 11 ile maça devam etti.  Karşılaşmanın ikinci yarısında da karşılıklı ataklar ile devam etti. Nevşehir Belediyespor zaman zaman Kırıkkale defansına zor anlar yaşatırken mücadelenin 90 dakikası 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Nevşehir Belediyespor’un hazırlık maçını AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’da tribünlerden takip etti.

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.