Golcü futbolcu Yıldıray Koçal’dan taraftara çağrı

SPOR 18.02.2022 - 14:28, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Golcü futbolcu Yıldıray Koçal’dan taraftara çağrı

Nevşehir Belediyespor’un golcüsü Yıldıray Koçal kulübün resmi youtube kanalına yaptığı açıklamada futbolun bireysel bir oyun değil takım oyunu olduğunu söyledi.
    TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’un golcü futbolcusu Yıldıray Koçal şu anki kendi performansını ve kendi performansını değerlendirdi. Yıldıray Koçal bu kadar çok gol atacağını sezon başı düşünmediğini bu sayılara ulaşmasında takım arkadaşlarının büyük katkısı olduğunu söyledi. Koçal,  “Kendi adıma iyi bir sezon oluyor. Ama kendi performansımdan önce takımın ligde nerede olacağı benim için daha önemli. Takım halinde iyi bir gidişatımız var. İlk yarının sonundan itibaren ikinci yarı ile birlikte iyi bir gidişat yakaladık. Şuanda kendi adıma da gidişat güzel gidiyor. Gol ile alakalı tabi ki kendime göre bir hedefim var.  Ama daha önce dediğim gibi takımın hedefi daha önemli. İnşallah sezon sonunda bu şehrin yıllardır beklediği şampiyonluğu bu şehre getirmek amacındayız. Bu sene bu gol sayısına bu kadar çıkacağımı düşünmemiştim. Daha önce Keçiören zamanından iyi bir yıl yaşadığım oldu. O zamanda bu rakamlara ulaşmıştım. Bu sene bu rakamlara ulaşacağımı düşünmemiştim. Çünkü yeni bir takımdık. Alışma dönemi uyumu süreci derken bende kendi adıma bu performansı beklemiyordum. Ama gerçekten çok iyi takım olduk ve takım arkadaşlarım da bana çok yardımcı oluyor. Bu bireysel bir oyun değil takım oyunu. Onlar yardımcı olmasa ben de bu sayılara ulaşamazdım. Dediğim gibi takım işi bu. Takım arkadaşlarım sayesinde bende bu sayılara ulaşmış oldum. Ben çok eskiden beri duran top, serbest vuruşa çok çalıştım. Kendimi geliştirmek için çok emek verdim. Onun meyvesini de topluyorum. Bu yetenek aslında ama hocalarım bana uygun görüyor. Yoksa daha yetenekli ve kullanabilecek arkadaşlarımız da var. Dediğim gibi taraftarın heyecanı vermesi bizi de heyecanlandırıyor” dedi. “Taraftarlarımız stadyumu doldursun” Golcü futbolcu Yıldıray Koçal taraftarlara da çağrıda bulunarak artık taraftarlarımız stadyumu yüzde yüz doldursunlar. Biz şampiyonluğa inanıyoruz onlarda inansın dedi Koçal,  “Taraftarımıza şöyle bir çağrım olacak. Şimdi şöyle bir avantajımız var. Bizim bir erteleme maçımız vardı Hopa ile oynayacağımız. Şuan Batman bizim rakibimiz. Batman maçına kadar 7 maçımızın 5’ini içeride oynayacağız. Eğer saha şartları zemin iyi olursa taraftarımızda bize destek olursa biz bu 7 maç sonunda inşallah hedeflediğimiz o zirveyi almayı düşünüyoruz. İnşallah da o zirveyi alacağız. Bunun için taraftarımızı bizi yalnız bırakmamalı. Şampiyonluğa oynayan bir takım şuana kadar tribünlerimiz hiç ful dolmadı. Artık stadyumun ful dolması gerekiyor. Şehrin de buna inanması gerekiyor çünkü biz inanıyoruz. 12.adam bize gereken desteği verirse bizim işimizin daha kolaylaşacağını düşünüyoruz. Çünkü stadyumda taraftar olduğu zaman hem futbolcuları hem bizleri rakip futbolcuları, hakemi yani herkesi etkiliyor. Bu bizim için önemli. Taraftarlarımız artık maçlara yüzde yüz gelmeye çalışsınlar. Belki günleri uygun olmuyordur. Pandemiden dolayı gelemiyorlardır. Ama Cumartesi günü oynayacağımız maç ile beraber tamamen sahiplenmeleri gerekiyor. Çatalca maçı çok önemli” diye konuştu.
Nevşehir Belediyespor’un golcüsü Yıldıray Koçal kulübün resmi youtube kanalına yaptığı açıklamada futbolun bireysel bir oyun değil takım oyunu olduğunu söyledi.

 

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’un golcü futbolcusu Yıldıray Koçal şu anki kendi performansını ve kendi performansını değerlendirdi. Yıldıray Koçal bu kadar çok gol atacağını sezon başı düşünmediğini bu sayılara ulaşmasında takım arkadaşlarının büyük katkısı olduğunu söyledi. Koçal,  “Kendi adıma iyi bir sezon oluyor. Ama kendi performansımdan önce takımın ligde nerede olacağı benim için daha önemli. Takım halinde iyi bir gidişatımız var. İlk yarının sonundan itibaren ikinci yarı ile birlikte iyi bir gidişat yakaladık. Şuanda kendi adıma da gidişat güzel gidiyor. Gol ile alakalı tabi ki kendime göre bir hedefim var.  Ama daha önce dediğim gibi takımın hedefi daha önemli. İnşallah sezon sonunda bu şehrin yıllardır beklediği şampiyonluğu bu şehre getirmek amacındayız. Bu sene bu gol sayısına bu kadar çıkacağımı düşünmemiştim. Daha önce Keçiören zamanından iyi bir yıl yaşadığım oldu. O zamanda bu rakamlara ulaşmıştım. Bu sene bu rakamlara ulaşacağımı düşünmemiştim. Çünkü yeni bir takımdık. Alışma dönemi uyumu süreci derken bende kendi adıma bu performansı beklemiyordum. Ama gerçekten çok iyi takım olduk ve takım arkadaşlarım da bana çok yardımcı oluyor. Bu bireysel bir oyun değil takım oyunu. Onlar yardımcı olmasa ben de bu sayılara ulaşamazdım. Dediğim gibi takım işi bu. Takım arkadaşlarım sayesinde bende bu sayılara ulaşmış oldum. Ben çok eskiden beri duran top, serbest vuruşa çok çalıştım. Kendimi geliştirmek için çok emek verdim. Onun meyvesini de topluyorum. Bu yetenek aslında ama hocalarım bana uygun görüyor. Yoksa daha yetenekli ve kullanabilecek arkadaşlarımız da var. Dediğim gibi taraftarın heyecanı vermesi bizi de heyecanlandırıyor” dedi.

“Taraftarlarımız stadyumu doldursun”

Golcü futbolcu Yıldıray Koçal taraftarlara da çağrıda bulunarak artık taraftarlarımız stadyumu yüzde yüz doldursunlar. Biz şampiyonluğa inanıyoruz onlarda inansın dedi Koçal,  “Taraftarımıza şöyle bir çağrım olacak. Şimdi şöyle bir avantajımız var. Bizim bir erteleme maçımız vardı Hopa ile oynayacağımız. Şuan Batman bizim rakibimiz. Batman maçına kadar 7 maçımızın 5’ini içeride oynayacağız. Eğer saha şartları zemin iyi olursa taraftarımızda bize destek olursa biz bu 7 maç sonunda inşallah hedeflediğimiz o zirveyi almayı düşünüyoruz. İnşallah da o zirveyi alacağız. Bunun için taraftarımızı bizi yalnız bırakmamalı. Şampiyonluğa oynayan bir takım şuana kadar tribünlerimiz hiç ful dolmadı. Artık stadyumun ful dolması gerekiyor. Şehrin de buna inanması gerekiyor çünkü biz inanıyoruz. 12.adam bize gereken desteği verirse bizim işimizin daha kolaylaşacağını düşünüyoruz. Çünkü stadyumda taraftar olduğu zaman hem futbolcuları hem bizleri rakip futbolcuları, hakemi yani herkesi etkiliyor. Bu bizim için önemli. Taraftarlarımız artık maçlara yüzde yüz gelmeye çalışsınlar. Belki günleri uygun olmuyordur. Pandemiden dolayı gelemiyorlardır. Ama Cumartesi günü oynayacağımız maç ile beraber tamamen sahiplenmeleri gerekiyor. Çatalca maçı çok önemli” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.