Özgöçmen

Parmaksız, “Güçlü ekip, güçlü kadro ve sarı pusula ile seçime hazırız”

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
GÜNCEL 30.09.2022 - 15:16, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Parmaksız, “Güçlü ekip, güçlü kadro ve sarı pusula ile seçime hazırız”

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, 1 Ekim 2022 Cumartesi günü Oda Hizmet Binasın Zemin Katında yapılacak olan Oda Organ Seçimlerine “GÜÇLÜ EKİP GÜÇLÜ KADRO” ile hazır olduklarını ifade etti.
    Parmaksız açıklamasında; “1 Ekim Seçiminde Oyumuzun Rengi Sarı” “Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın saygıdeğer üyeleri, Seçim çalışmaları süresince şahsıma ve ekip arkadaşlarıma vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize teşekkür ederim. “GÜÇLÜ EKİP GÜÇLÜ KADRO”  ve özellikle sizlerin destekleri ile 1 Ekim’de gerçekleştirilecek seçime hazırız.  “35 Meslek Grubunda 79 Meclis Üyesi ve Devamında 11 Yönetim Kurulu Üyesi Seçilecek” 1 Ekimde gerçekleştirilecek seçim ile 35 Meslek grubunda 79 meclis üyesinin seçimi gerçekleştirilecek olup, seçilecek 79 meclis üyemizde kendi aralarından Yönetim Kurulu Başkanı’nı ve 10 Yönetim Kurulu Üyesini seçecekler. Şahsım ve ekip arkadaşlarım ile birlikte sizleri, sektörünüzü, odamızı ve şehrimizi şimdiye kadar nasıl layığı ile temsil etti isek bundan sonra da aynı heyecan ve tecrübe ile temsil edeceğiz. Cumhuriyetimizin ve Odamızın 100. Yılına denk gelen bu dönemde; Nevşehir’imizin ekonomik ve sosyal hayatı için çok büyük öneme haiz projelerimizi hayata geçirmek üzere, İlimize bir dönem daha hizmet vermek, üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumaya devam etmek için şahsım ve tecrübeli ve deneyimli ekibim “SARI” renkli oy pusulası ile oylarınıza talibiz. “ dedi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, 1 Ekim 2022 Cumartesi günü Oda Hizmet Binasın Zemin Katında yapılacak olan Oda Organ Seçimlerine “GÜÇLÜ EKİP GÜÇLÜ KADRO” ile hazır olduklarını ifade etti.

 

 

Parmaksız açıklamasında;
“1 Ekim Seçiminde Oyumuzun Rengi Sarı”
“Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın saygıdeğer üyeleri, Seçim çalışmaları süresince şahsıma ve ekip arkadaşlarıma vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize teşekkür ederim. “GÜÇLÜ EKİP GÜÇLÜ KADRO”  ve özellikle sizlerin destekleri ile 1 Ekim’de gerçekleştirilecek seçime hazırız. 
“35 Meslek Grubunda 79 Meclis Üyesi ve Devamında 11 Yönetim Kurulu Üyesi Seçilecek”
1 Ekimde gerçekleştirilecek seçim ile 35 Meslek grubunda 79 meclis üyesinin seçimi gerçekleştirilecek olup, seçilecek 79 meclis üyemizde kendi aralarından Yönetim Kurulu Başkanı’nı ve 10 Yönetim Kurulu Üyesini seçecekler.
Şahsım ve ekip arkadaşlarım ile birlikte sizleri, sektörünüzü, odamızı ve şehrimizi şimdiye kadar nasıl layığı ile temsil etti isek bundan sonra da aynı heyecan ve tecrübe ile temsil edeceğiz.
Cumhuriyetimizin ve Odamızın 100. Yılına denk gelen bu dönemde; Nevşehir’imizin ekonomik ve sosyal hayatı için çok büyük öneme haiz projelerimizi hayata geçirmek üzere, İlimize bir dönem daha hizmet vermek, üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumaya devam etmek için şahsım ve tecrübeli ve deneyimli ekibim “SARI” renkli oy pusulası ile oylarınıza talibiz. “ dedi.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.