TES. Kozaklı; Eğitim ve Sendikal faaliyetlere ivme kazandırmak için yola çıkıldı

NEVŞEHİR 25.03.2022 - 13:38, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

TES. Kozaklı; Eğitim ve Sendikal faaliyetlere ivme kazandırmak için yola çıkıldı

TES. Kozaklı’nın Mehmet Akif Alan başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesini ziyaret ederek ilk TES. Kozaklı ilçe yönetim kurulu toplantısını Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç'in başkanlığında gerçekleştirdi.
    Toplantıda Kozaklı ilçesinde yapılacak sendikal çalışmalar ve çalışanların sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. Ayrıca Türk Eğitim Sen Kozaklı ilçesi yönetim kurulu görev dağılımı gerçekleştirildi. TES. Şube başkanı Urgenç; Mehmet Akif Alan başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kuruluna teşekkür ederken bugüne kadar Kozaklı ilçemizde görev alan sendikanın yöneticilerine de teşekkür etti. İnşallah Kozaklı'da yapacağımız bir etkinlikte hizmetlerinden dolayı önceki yönetim kurulumuza da teşekkürlerimizi sunacağız”dedi.   TES. Kozaklı ilçe başkanı Mehmet Akif Alan; “Sendika yönetim kurulumuzu oluşturduk inşallah iletişim kanallarımızı açık tutarak tüm eğitim çalışanlarının mutluluğu için çalışarak Kozaklı ilçemize hem eğitimde hem de sendikal anlamda ivme kazandıracağız” dedi.   Tes. Kozaklı İlçe başkanı Mehmet Akif Eren; “TES Kozaklı ilçe yönetimimiz, Başkan Mehmet Akif Alan, Başkan yardımcıları; Mustafa Gören, Recep Barın, Suat Başoğlu, Rasim Çoğun, Gökhan Bulut, Derya Gönen isimlerden oluştu. Yönetim kurulumuza yeni takviyeler yaparak güçlü bir yönetim oluşturacağız” İfadelerini kullandı.   Başkan Akif Alan “Kozaklı’da bir ilki gerçekleştireceğiz. Tes. Kozaklı ilçe temsilciliği olarak 1 Nisan Cuma günü saat:18.00’da Kozaklı Diva isib’te Kozaklı’da görev yapan tüm üyelerimiz ve eğitim çalışanlarının katılımı ile Kozaklı’da eğitim ve sendikal faaliyetler ile ilgili bir eğitim ve istişare toplantısı gerçekleştireceğiz. Buradan Kozaklı’da görev yapan tüm eğitim çalışanlarını davet ediyorum. Katılmak isteyen arkadaşlarımız Mustafa Gören ve Recep Barın hocalarımızla iletişim kurmaları gerekmektedir. Şimdiden herkese teşekkür ederim” dedi.  
TES. Kozaklı’nın Mehmet Akif Alan başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesini ziyaret ederek ilk TES. Kozaklı ilçe yönetim kurulu toplantısını Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç'in başkanlığında gerçekleştirdi.

 

 

Toplantıda Kozaklı ilçesinde yapılacak sendikal çalışmalar ve çalışanların sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. Ayrıca Türk Eğitim Sen Kozaklı ilçesi yönetim kurulu görev dağılımı gerçekleştirildi. TES. Şube başkanı Urgenç; Mehmet Akif Alan başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kuruluna teşekkür ederken bugüne kadar Kozaklı ilçemizde görev alan sendikanın yöneticilerine de teşekkür etti. İnşallah Kozaklı'da yapacağımız bir etkinlikte hizmetlerinden dolayı önceki yönetim kurulumuza da teşekkürlerimizi sunacağız”dedi.

 

TES. Kozaklı ilçe başkanı Mehmet Akif Alan; “Sendika yönetim kurulumuzu oluşturduk inşallah iletişim kanallarımızı açık tutarak tüm eğitim çalışanlarının mutluluğu için çalışarak Kozaklı ilçemize hem eğitimde hem de sendikal anlamda ivme kazandıracağız” dedi.

 

Tes. Kozaklı İlçe başkanı Mehmet Akif Eren; “TES Kozaklı ilçe yönetimimiz, Başkan Mehmet Akif Alan, Başkan yardımcıları; Mustafa Gören, Recep Barın, Suat Başoğlu, Rasim Çoğun, Gökhan Bulut, Derya Gönen isimlerden oluştu. Yönetim kurulumuza yeni takviyeler yaparak güçlü bir yönetim oluşturacağız” İfadelerini kullandı.

 

Başkan Akif Alan “Kozaklı’da bir ilki gerçekleştireceğiz. Tes. Kozaklı ilçe temsilciliği olarak 1 Nisan Cuma günü saat:18.00’da Kozaklı Diva isib’te Kozaklı’da görev yapan tüm üyelerimiz ve eğitim çalışanlarının katılımı ile Kozaklı’da eğitim ve sendikal faaliyetler ile ilgili bir eğitim ve istişare toplantısı gerçekleştireceğiz. Buradan Kozaklı’da görev yapan tüm eğitim çalışanlarını davet ediyorum. Katılmak isteyen arkadaşlarımız Mustafa Gören ve Recep Barın hocalarımızla iletişim kurmaları gerekmektedir. Şimdiden herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.