Ortahisar Belediye Başkanı Ateş Turan Kurultayı'nda

BELEDİYELER 15.08.2022 - 11:04, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ortahisar Belediye Başkanı Ateş Turan Kurultayı'nda

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Macaristan'ın Bugaç şehrinde düzenlenen Turan Kurultay'ına katıldı.
    NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Macaristan'ın Bugaç şehrinde düzenlenen Turan Kurultay'ına katıldı.   Organizasyonla tüm dünya Türklerini birleştiren bu etkinliği düzenleyenlere teşekkür eden Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "TÜRKSOY ve Türk Devletleri Teşkilatı’nın davetlisi olarak katıldığımız Macaristan’ın Bugaç şehrindeki Turan Kurultayınnda Kapadokya’nın Merkezi Ortahisar'ımızı temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Tüm Dünya Türklerini birleştiren bu önemli organizasyonun yetkililerine de ayrıca teşekkür ederiz. Vatan ne Türkiye'dir Türklere Ne de Türkistan, Vatan; büyük ve müebbet bir ülkedir, Turan" ifadelerinde bulundu.  
Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Macaristan'ın Bugaç şehrinde düzenlenen Turan Kurultay'ına katıldı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Macaristan'ın Bugaç şehrinde düzenlenen Turan Kurultay'ına katıldı.  

Organizasyonla tüm dünya Türklerini birleştiren bu etkinliği düzenleyenlere teşekkür eden Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "TÜRKSOY ve Türk Devletleri Teşkilatı’nın davetlisi olarak katıldığımız Macaristan’ın Bugaç şehrindeki Turan Kurultayınnda Kapadokya’nın Merkezi Ortahisar'ımızı temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Tüm Dünya Türklerini birleştiren bu önemli organizasyonun yetkililerine de ayrıca teşekkür ederiz. Vatan ne Türkiye'dir Türklere Ne de Türkistan, Vatan; büyük ve müebbet bir ülkedir, Turan" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.