Ateş, “AK Parti hizmet belediyeciliğinin tırnağı bile olamazsınız”

SİYASET 26.09.2022 - 09:35, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Ateş, “AK Parti hizmet belediyeciliğinin tırnağı bile olamazsınız”

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Ortahisar - Göreme arasında yapılan yol çalışmalarıyla ilgili yapılan eleştirilere cevap verdi.
    NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Ortahisar - Göreme arasında yapılan yol çalışmalarıyla ilgili yapılan eleştirilere cevap verdi.   Başkan Ateş, "Kapadokya'nın hassasiyetlerini ve dengelerini bilmeden Ortahisar -İbrahimpaşa - Ürgüp bölgemizi Uçhisar - Göreme -Avanos bölgesinden ayırmaya çalışan kendilerini çok uyanık zanneden vizyonsuzlara,   - Açıkhava Müzesini ve Tokalı Kiliseyi kurtaracak yeni yola karşı çıkanlara,   - Dillerine “biz yola karşı değiliz” yalanını dolayarak alternatif yol olmalı ama neresi ben de bilemiyorum diyen fikirsizlere,   - Yaptığım halk toplantısında kullanmış olduğum “eski yolun altında 7-8 tane daha kaya dam var, yeni yoldan sonra inşallah buralarda turizme kazandırılacak” sözlerimi çarpıtarak kamuoyuna “bu yeni açılan yolun altında 7-8 tane önemsiz dam var” demişiz gibi bize iftira atanlara,   - Yanıltıcı fotoğraflar ve algı oyunlarıyla milleti kandırmaya çalışanlara,   - İzinsiz yapılmış tuvaletleri peribacası sanan saflara,   - Kendisini Ortahisar'lıyım sanan İrlandalılara,   - Daha düne kadar yolun nereden geçeceğini dahi bilmeyip projeden habersiz açıklama yapanlara sesleniyorum...   Yol at çiftliğinin içinden geçmiyor ve hiçbir kilise ya da manastır yıkılmıyor. Yüzünüz kızardı mı? Yoksa daha önce yaptığınız gibi şimdi oturup tek tek paylaşımlarınızı mı sileceksiniz?  Siz hiç merak etmeyin. Zamanı geldiğinde bu YOLA ve Ortahisar'ımızın Doğalgazına kimlerin karşı çıkarak engellemeye çalıştığını, kimlerin bu hizmetleri geciktirdiğini, bu cahillerin hangi siyasi partilere mensup olduklarını tek tek açıklayacağım. İsim isim. Özenle. Peki o gün geldiğinde sizler hiç utanmadan milletin yüzüne nasıl bakacaksınız?   Biz Belediyeciliği ve halka hizmeti liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendik. Hani var ya; ülkemize çağ atlatan, girdiği her seçimi kazanan, ülkeye ve ümmete hizmet yolunda kendini feda eden, halkın adamı Hakkın aşığı, adaletin ve kalkınmanın kitabını yazan, tüm Dünyanın örnek gösterdiği lider. Hafif gelirsiniz. Parti büyüklerimiz uygun görür ve Cenab-ı Allah bize tekrar adaylık nasip ederse; yüreği yeten varsa seçimde karşımıza çıkıp aday olsun. Hatta varsa cesaretleri, buraya gelip projeden bihaber açıklama yapmaya çalışan Genel Başkan Yardımcınız, sürekli geri vites yapmaya alışkın Milletvekiliniz ya da iki tane tuvaletle peribacası arasındaki farkı dahi bilmeyen İl Başkanlarınız falan aday olsun karşımızda. Bekliyorum, var mı cesaretiniz? Korkarım ki seçim geldiğinde partileriniz karşımıza Ortahisar’da aday bile çıkaramayacak. Ben buraya yazdım. O günü de iple çekiyorum.  Kirli siyasetinize ve pis yalanlarınıza, tertemiz #Kapadokya mızı alet etmeyi bırakın. Zamanı geldiğinde Ortahisar'lı hemşehrilerim sizlere gereken en güzel cevabı verecektir" dedi.                                                                                                                         
Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Ortahisar - Göreme arasında yapılan yol çalışmalarıyla ilgili yapılan eleştirilere cevap verdi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Ortahisar - Göreme arasında yapılan yol çalışmalarıyla ilgili yapılan eleştirilere cevap verdi.  

Başkan Ateş, "Kapadokya'nın hassasiyetlerini ve dengelerini bilmeden Ortahisar -İbrahimpaşa - Ürgüp bölgemizi Uçhisar - Göreme -Avanos bölgesinden ayırmaya çalışan kendilerini çok uyanık zanneden vizyonsuzlara,  

- Açıkhava Müzesini ve Tokalı Kiliseyi kurtaracak yeni yola karşı çıkanlara,  

- Dillerine “biz yola karşı değiliz” yalanını dolayarak alternatif yol olmalı ama neresi ben de bilemiyorum diyen fikirsizlere,  

- Yaptığım halk toplantısında kullanmış olduğum “eski yolun altında 7-8 tane daha kaya dam var, yeni yoldan sonra inşallah buralarda turizme kazandırılacak” sözlerimi çarpıtarak kamuoyuna “bu yeni açılan yolun altında 7-8 tane önemsiz dam var” demişiz gibi bize iftira atanlara,  

- Yanıltıcı fotoğraflar ve algı oyunlarıyla milleti kandırmaya çalışanlara,  

- İzinsiz yapılmış tuvaletleri peribacası sanan saflara,  

- Kendisini Ortahisar'lıyım sanan İrlandalılara,  

- Daha düne kadar yolun nereden geçeceğini dahi bilmeyip projeden habersiz açıklama yapanlara sesleniyorum...  

Yol at çiftliğinin içinden geçmiyor ve hiçbir kilise ya da manastır yıkılmıyor. Yüzünüz kızardı mı? Yoksa daha önce yaptığınız gibi şimdi oturup tek tek paylaşımlarınızı mı sileceksiniz? 

Siz hiç merak etmeyin. Zamanı geldiğinde bu YOLA ve Ortahisar'ımızın Doğalgazına kimlerin karşı çıkarak engellemeye çalıştığını, kimlerin bu hizmetleri geciktirdiğini, bu cahillerin hangi siyasi partilere mensup olduklarını tek tek açıklayacağım. İsim isim. Özenle. Peki o gün geldiğinde sizler hiç utanmadan milletin yüzüne nasıl bakacaksınız?  

Biz Belediyeciliği ve halka hizmeti liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendik. Hani var ya; ülkemize çağ atlatan, girdiği her seçimi kazanan, ülkeye ve ümmete hizmet yolunda kendini feda eden, halkın adamı Hakkın aşığı, adaletin ve kalkınmanın kitabını yazan, tüm Dünyanın örnek gösterdiği lider. Hafif gelirsiniz. Parti büyüklerimiz uygun görür ve Cenab-ı Allah bize tekrar adaylık nasip ederse; yüreği yeten varsa seçimde karşımıza çıkıp aday olsun. Hatta varsa cesaretleri, buraya gelip projeden bihaber açıklama yapmaya çalışan Genel Başkan Yardımcınız, sürekli geri vites yapmaya alışkın Milletvekiliniz ya da iki tane tuvaletle peribacası arasındaki farkı dahi bilmeyen İl Başkanlarınız falan aday olsun karşımızda. Bekliyorum, var mı cesaretiniz? Korkarım ki seçim geldiğinde partileriniz karşımıza Ortahisar’da aday bile çıkaramayacak. Ben buraya yazdım. O günü de iple çekiyorum. 

Kirli siyasetinize ve pis yalanlarınıza, tertemiz #Kapadokya mızı alet etmeyi bırakın. Zamanı geldiğinde Ortahisar'lı hemşehrilerim sizlere gereken en güzel cevabı verecektir" dedi.  

                                                                                                                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.