Özgöçmen

Ürgüp'te 5 okul tarafından yürütülen e-twinning projesi başarıyla yürütülüyor

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
EĞİTİM 05.05.2022 - 09:01, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ürgüp'te 5 okul tarafından yürütülen e-twinning projesi başarıyla yürütülüyor

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde 5 eğitim kurumu tarafından e-twinning projesi başarıyla sürdürülüyor.
  Ürgüp Ayşe Sağdıç Çok Programlı Anadolu Lisesi, Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi, Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ürgüp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Tesan Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin yürüttüğü Köklerim-Mirasım eTwinning projesi çalışmaları başarıyla devam ediyor.   Kültür ve tarih kokan Ürgüp köyleri Aksalur, Ayvalı, İbrahimpaşa, Mustafapaşa ve Taşkınpaşa’ya düzenlenen araştırma gezilerinin sonuçları projesi e Twinning twinspace sayfasında yayınlanıyor.   Öğrenciler web 2 araçlarını etkili şekilde kullanarak araştırma sonuçlarını derleyerek Ürgüp Köyleri Efsaneleri ve Türküleri, Ürgüp Yöresel Yemekleri ve Ürgüp Köyleri Ağzı ile Eski Yeni Kelimeler Sözlüğü dijital kitaplarını ortak ürün olarak çıkardılar.
Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde 5 eğitim kurumu tarafından e-twinning projesi başarıyla sürdürülüyor.

 

Ürgüp Ayşe Sağdıç Çok Programlı Anadolu Lisesi, Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi, Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ürgüp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Tesan Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin yürüttüğü Köklerim-Mirasım eTwinning projesi çalışmaları başarıyla devam ediyor.

 

Kültür ve tarih kokan Ürgüp köyleri Aksalur, Ayvalı, İbrahimpaşa, Mustafapaşa ve Taşkınpaşa’ya düzenlenen araştırma gezilerinin sonuçları projesi e Twinning twinspace sayfasında yayınlanıyor.

 

Öğrenciler web 2 araçlarını etkili şekilde kullanarak araştırma sonuçlarını derleyerek Ürgüp Köyleri Efsaneleri ve Türküleri, Ürgüp Yöresel Yemekleri ve Ürgüp Köyleri Ağzı ile Eski Yeni Kelimeler Sözlüğü dijital kitaplarını ortak ürün olarak çıkardılar.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.