Özgöçmen

Başkan Türker; ‘Ocak sönmesin diye bir ömür nöbetteyiz’

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SİYASET 17.02.2022 - 16:15, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Türker; ‘Ocak sönmesin diye bir ömür nöbetteyiz’

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığında ki görev süresi dolan Ali Türker, atamanı hemen ardından yayınladığı mesajda “Ocak sönmesin diye bir ömür nöbetteyiz” dedi.
    4 yılı aşkın süredir teşkilatı ile büyük işler başaran Ali Türker, Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım’ın teşrifleri ile hizmet binasında bayrağı Musa Şevik’e devretti. Devir teslimin hemen ardından Türker anlamlı bir mesaj yayınlayarak, “Ocak sönmesin diye bir ömür nöbetteyiz!” dedi.   Ali Türker’in devir teslim sonrası o açıklaması şu şekilde; “Dört yılı aşkın süredir yürütmekte olduğum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nevşehir İl Başkanlığı görevimi,  görev süremizin dolması ve Genel Başkanımızın tensipleri ile devretmiş bulunmaktayım.   Görev yaptığımız süreçte kuşkusuz bütün başarılar ve güzel işler teşkilatımıza, kusurlar ve eksiklikler şahsıma aittir.   Şahsiyetimizin oluşmasında, kişilik kazanmamızda en önemli vasfa sahip olan, bünyesinde onurla bulunduğum, kutlu davamızın özü Ülkücü-Milliyetçi Hareket'in ve kutlu davamızın otağı Ülkü Ocakları'nın hizmetinde olmanın verdiği gururla, yeni atanan Ocak Başkanımız Musa Şevik'i tebrik ediyorum.   Sadakatimiz ve muhabbetimiz, kutlu davamıza ve temsilcilerine mahşere dek gönül bağıyla olacaktır.   Birlikte yol yürüdüğüm özden öte kardeşlerim Ülkü Ocakları il yöneticilerine, İlçe Ocak Başkanları ve yöneticilerine, camiamızın yılmaz neferlerine, davamıza gönül veren, bizlere muhabbet besleyen tüm gönüldaşlarımıza ve hemşehrilerimize, görevim sürecindeki değerli destekleri ve katkılarından dolayı teşekkür ederim.   Varsa hakkım hemşehrilerimize, ülküdaşlarımıza ve şanlı davamıza helaldir. Sizler de hakkınızı helal edin. İsteklerimiz belli, inancımız tamdır! Ocak sönmesin diye bir ömür nöbetteyiz!”
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığında ki görev süresi dolan Ali Türker, atamanı hemen ardından yayınladığı mesajda “Ocak sönmesin diye bir ömür nöbetteyiz” dedi.

 

 

4 yılı aşkın süredir teşkilatı ile büyük işler başaran Ali Türker, Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım’ın teşrifleri ile hizmet binasında bayrağı Musa Şevik’e devretti. Devir teslimin hemen ardından Türker anlamlı bir mesaj yayınlayarak, “Ocak sönmesin diye bir ömür nöbetteyiz!” dedi.

 

Ali Türker’in devir teslim sonrası o açıklaması şu şekilde; “Dört yılı aşkın süredir yürütmekte olduğum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nevşehir İl Başkanlığı görevimi,  görev süremizin dolması ve Genel Başkanımızın tensipleri ile devretmiş bulunmaktayım.

 

Görev yaptığımız süreçte kuşkusuz bütün başarılar ve güzel işler teşkilatımıza, kusurlar ve eksiklikler şahsıma aittir.

 

Şahsiyetimizin oluşmasında, kişilik kazanmamızda en önemli vasfa sahip olan, bünyesinde onurla bulunduğum, kutlu davamızın özü Ülkücü-Milliyetçi Hareket'in ve kutlu davamızın otağı Ülkü Ocakları'nın hizmetinde olmanın verdiği gururla, yeni atanan Ocak Başkanımız Musa Şevik'i tebrik ediyorum.

 

Sadakatimiz ve muhabbetimiz, kutlu davamıza ve temsilcilerine mahşere dek gönül bağıyla olacaktır.

 

Birlikte yol yürüdüğüm özden öte kardeşlerim Ülkü Ocakları il yöneticilerine, İlçe Ocak Başkanları ve yöneticilerine, camiamızın yılmaz neferlerine, davamıza gönül veren, bizlere muhabbet besleyen tüm gönüldaşlarımıza ve hemşehrilerimize, görevim sürecindeki değerli destekleri ve katkılarından dolayı teşekkür ederim.

 

Varsa hakkım hemşehrilerimize, ülküdaşlarımıza ve şanlı davamıza helaldir. Sizler de hakkınızı helal edin. İsteklerimiz belli, inancımız tamdır! Ocak sönmesin diye bir ömür nöbetteyiz!”

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.