İşte Nevşehir'de milletvekili aday adaylığı için ismi geçenler

SİYASET 18.07.2022 - 16:24, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

İşte Nevşehir'de milletvekili aday adaylığı için ismi geçenler

Genel seçimlere 1 yıldan kısa bir süre kala 2023 seçimlerinde siyasi partilerden milletvekili aday adayı olarak isimleri geçenleri sizler için derledik.
    2023 Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler öncesinde siyasi partilerde de hareketlilik başlamaya başladı. Nevşehir’de de yaklaşan genel seçimler öncesinde de bazı isimler milletvekilliği aday adaylığı için kamuoyu oluşturmaya başlıyor. Nitekim Nevşehir’de AK Parti’de en çok aday adayı çıkması beklenirken AK Parti’yi MHP, CHP ve İYİ Parti’nin takip etmesi bekleniyor.   İşte milletvekili aday adaylığı için ismi geçenler     AK Parti Ebubekir Gizligider Mustafa Açıkgöz Yücel Menekşe Mustafa Rauf Yanar Mustafa Çiçekli Mehmet Aktürk Gürbüz Dinç Kamil Duru Emre Çalışkan Ersan Erkut Hasan Ünver Mahmut Dede Necdet Ada Rıtvan Köybaşı Yener Tekeli Zafer Salgın Nuh Ali Ulukuş Süleyman Özgün Mehmet Ali Tanrıver Muhammed Fevzi Aygün   İYİ Parti Musa Ertaş Rasim Arı Gökçen Aker Ömer Ay Hüseyin Sevindik Vahdi Arısoy Yakut Karagöz Ali Karaaslan   MHP   Filiz Kılıç İlhan Kaya Mehmet Varol Fazlı Koç Sait Yüksel Ümit Köroğlu Mustafa Kenan Sarıtaş Haydar Çiftçi Ali Türker Coşkun Kırtıl Fatih İşbilir Cengiz Kaya       CHP Faruk Sarıaslan Kamil Gülmez Mehmet Bilgin Murat Varol Bülent Yumuş Bülent Tekiner Fulya Gülşen Altınsoy Ali Alper Celal Alper İbaş     Memleket Partisi İbrahim Karanfil
Genel seçimlere 1 yıldan kısa bir süre kala 2023 seçimlerinde siyasi partilerden milletvekili aday adayı olarak isimleri geçenleri sizler için derledik.

 

 

2023 Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler öncesinde siyasi partilerde de hareketlilik başlamaya başladı. Nevşehir’de de yaklaşan genel seçimler öncesinde de bazı isimler milletvekilliği aday adaylığı için kamuoyu oluşturmaya başlıyor. Nitekim Nevşehir’de AK Parti’de en çok aday adayı çıkması beklenirken AK Parti’yi MHP, CHP ve İYİ Parti’nin takip etmesi bekleniyor.

 

İşte milletvekili aday adaylığı için ismi geçenler
 

 

AK Parti

Ebubekir Gizligider

Mustafa Açıkgöz

Yücel Menekşe

Mustafa Rauf Yanar

Mustafa Çiçekli

Mehmet Aktürk

Gürbüz Dinç

Kamil Duru

Emre Çalışkan

Ersan Erkut

Hasan Ünver

Mahmut Dede

Necdet Ada

Rıtvan Köybaşı

Yener Tekeli

Zafer Salgın

Nuh Ali Ulukuş

Süleyman Özgün

Mehmet Ali Tanrıver

Muhammed Fevzi Aygün

 

İYİ Parti

Musa Ertaş

Rasim Arı

Gökçen Aker

Ömer Ay

Hüseyin Sevindik

Vahdi Arısoy

Yakut Karagöz

Ali Karaaslan

 

MHP

 

Filiz Kılıç

İlhan Kaya

Mehmet Varol

Fazlı Koç

Sait Yüksel

Ümit Köroğlu

Mustafa Kenan Sarıtaş

Haydar Çiftçi

Ali Türker

Coşkun Kırtıl

Fatih İşbilir

Cengiz Kaya

 

 

 

CHP

Faruk Sarıaslan

Kamil Gülmez

Mehmet Bilgin

Murat Varol

Bülent Yumuş

Bülent Tekiner

Fulya Gülşen Altınsoy

Ali Alper

Celal Alper İbaş

 

 

Memleket Partisi

İbrahim Karanfil

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.