Merhum Nazmi Orhan anısına turnuva düzenlenecek

NEVŞEHİR 12.08.2022 - 12:00, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Merhum Nazmi Orhan anısına turnuva düzenlenecek

Nevşehir Kapadokya Masterler Spor Kulübü Derneği tarafından Merhum Nazmi Orhan anısına turnuva düzenlenecek
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Kapadokya Masterler Spor Kulübü Derneği tarafından  Merhum Nazmi Orhan anısına turnuva düzenlenecek.   Nevşehir Kapadokya Masterlar spor kulübü derneği derneğin Avanos futbol sahasında 15 Ağustos 2021 tarihinde Maç esnasında kalp krizi sonucunda hayatını kayıp eden Nevşehir’in saygın kişiliklerinden spor adamı, derneğin üyesi Rahmetli Nazmi Orhan'ın vefatının 1.yılı münasebeti ile Master takımları arasında Futbol Turnuvası düzenleyecek.   Turnuva Nevşehir Gençlik Spor il Müdürlüğü 2 ve 3 Nolu futbol sahalarında 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü Saat 20.30 da başlayacak olup, Niğde Veteranlar-Aksaray veteranlar- Nevşehir veteranlar ve Nevşehir Kapadokya veteranlar takımları katılacaklar. 
Nevşehir Kapadokya Masterler Spor Kulübü Derneği tarafından Merhum Nazmi Orhan anısına turnuva düzenlenecek

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Kapadokya Masterler Spor Kulübü Derneği tarafından 

Merhum Nazmi Orhan anısına turnuva düzenlenecek.  

Nevşehir Kapadokya Masterlar spor kulübü derneği derneğin Avanos futbol sahasında 15 Ağustos 2021 tarihinde Maç esnasında kalp krizi sonucunda hayatını kayıp eden Nevşehir’in saygın kişiliklerinden spor adamı, derneğin üyesi Rahmetli Nazmi Orhan'ın vefatının 1.yılı münasebeti ile Master takımları arasında Futbol Turnuvası düzenleyecek.  

Turnuva Nevşehir Gençlik Spor il Müdürlüğü 2 ve 3 Nolu futbol sahalarında 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü Saat 20.30 da başlayacak olup, Niğde Veteranlar-Aksaray veteranlar- Nevşehir veteranlar ve Nevşehir Kapadokya veteranlar takımları katılacaklar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.