Özgöçmen

Kamu-Sen; 'Tüm sağlık çalışanlarının ücretlerine zam yapılmalıdır'

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 02.12.2021 - 13:47, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kamu-Sen; 'Tüm sağlık çalışanlarının ücretlerine zam yapılmalıdır'

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığınca düzenlenen basın açıklamasında tüm sağlık çalışanlarının ücretlerine zam yapılması istendi.
    NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığınca düzenlenen basın açıklamasında tüm sağlık çalışanlarının ücretlerine zam yapılması istendi.   Nevşehir Devlet Hastanesi, Poliklinikler önünde düzenlenen basın açıklamasında Şube Başkanı Turgay Çetin, "Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca TBMM’de yaptığı açıklamada Pratisyen hekimlere 2 bin 500, uzman hekimlere 5 bin TL’lik bir ücret artışı yapacaklarını ifade etmişlerdir. Doktorlarımızın ücretlerinde artış yapılması zaruridir. Bu zaruret ebe, hemşire, sağlık memuru, sağlık teknisyeni, ATT, paramedik v.b sağlık çalışanlarının tamamı için de vardır. Tüm sağlık meslek mensuplarının ücretlerinde artış yapılmalıdır.  Çünkü ekonomik olarak tüm çalışanların ciddi kayıpları vardır. Bu durum mutlaka düzeltilmeli; kayıplar telafi edilmelidir. Sağlık hizmetleri bir ekip işidir. Ekibin büyük bir bölümü görmezden gelinemez. Zam, doktorlarımız için de geriye kalan tüm sağlık personelimiz için de gereklidir. Türkiye Kamu-Sen olarak tüm kamu çalışanları için ek zam talep ettiğimiz ve bunu ısrarla vurguladığımız bir dönemde sağlık çalışanlarının arasında yapılacak bir ayrımı kabul etmemiz mümkün değildir. Ayrımcılık yapılarak, çalışma barışı bozularak bir yere varılamaz. Yapılması gereken tek şey, tüm sağlık çalışanları için geçerli, makul ve kapsayıcı bir artıştır. Sayın Bakan bunun hayata geçmesi için çaba sarf etmeli, tüm sağlık çalışanlarını sevindirecek bir müjde vermelidir" ifadelerinde bulundu.
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığınca düzenlenen basın açıklamasında tüm sağlık çalışanlarının ücretlerine zam yapılması istendi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığınca düzenlenen basın açıklamasında tüm sağlık çalışanlarının ücretlerine zam yapılması istendi.

 

Nevşehir Devlet Hastanesi, Poliklinikler önünde düzenlenen basın açıklamasında Şube Başkanı Turgay Çetin, "Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca TBMM’de yaptığı açıklamada Pratisyen hekimlere 2 bin 500, uzman hekimlere 5 bin TL’lik bir ücret artışı yapacaklarını ifade etmişlerdir. Doktorlarımızın ücretlerinde artış yapılması zaruridir. Bu zaruret ebe, hemşire, sağlık memuru, sağlık teknisyeni, ATT, paramedik v.b sağlık çalışanlarının tamamı için de vardır. Tüm sağlık meslek mensuplarının ücretlerinde artış yapılmalıdır.  Çünkü ekonomik olarak tüm çalışanların ciddi kayıpları vardır. Bu durum mutlaka düzeltilmeli; kayıplar telafi edilmelidir. Sağlık hizmetleri bir ekip işidir. Ekibin büyük bir bölümü görmezden gelinemez. Zam, doktorlarımız için de geriye kalan tüm sağlık personelimiz için de gereklidir. Türkiye Kamu-Sen olarak tüm kamu çalışanları için ek zam talep ettiğimiz ve bunu ısrarla vurguladığımız bir dönemde sağlık çalışanlarının arasında yapılacak bir ayrımı kabul etmemiz mümkün değildir. Ayrımcılık yapılarak, çalışma barışı bozularak bir yere varılamaz. Yapılması gereken tek şey, tüm sağlık çalışanları için geçerli, makul ve kapsayıcı bir artıştır. Sayın Bakan bunun hayata geçmesi için çaba sarf etmeli, tüm sağlık çalışanlarını sevindirecek bir müjde vermelidir" ifadelerinde bulundu.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.