KAPEM’DE 46. Dönem kursları 27 Eylül’de başlıyor

NEVŞEHİR 21.10.2021 - 15:37, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

KAPEM’DE 46. Dönem kursları 27 Eylül’de başlıyor

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’de 46. Dönem kursları 27 Eylül 2021 tarihinde başlıyor.
  Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’de 46. Dönem kursları 27 Eylül 2021 tarihinde başlıyor. İngilizce, Almanca ve Rusça gibi yabancı dillerin yanı sıra çeşitli mesleki eğitim ve kişisel kurslarına dileyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek.   Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren KAPEM’de2021-2022 eğitim yılı 46. Dönem için kursların başlangıç tarihi belli oldu.   Yeni dönemde KAPEM’de, İngilizce(Seviye A1-A2-B1),Yağlı Boya, Resim Sanat Eğitimi (Kara Kalem), Rusça(Seviye A1-A2-B1), Osmanlıcada Türkçe Kelimelerin İmlası, Etkili ve Hızlı Okuma, Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk, Medya Okuryazarlığı, Arapça(Seviye A1-A2-B1) ve Almanca (Seviye A1-A2-B1) kursları açılacak.   Hafta içi ve hafta sonu düzenlenecek olan kurslara kayıtlar devam ediyor.   Ücretsiz olarak düzenlenen kurslara katılmak isteyenler 0384 2138693 no lu telefonu arayıp kayıt yaptırabileceği gibi Paşakonağı içerisinde bulunan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen başvurabilir ya da www.nevsehirbelediyesigenclikspor.com adresinden online olarak kayıtlarını yaptırabilir.                                                                            
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’de 46. Dönem kursları 27 Eylül 2021 tarihinde başlıyor.

 

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’de 46. Dönem kursları 27 Eylül 2021 tarihinde başlıyor. İngilizce, Almanca ve Rusça gibi yabancı dillerin yanı sıra çeşitli mesleki eğitim ve kişisel kurslarına dileyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek.

 

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren KAPEM’de2021-2022 eğitim yılı 46. Dönem için kursların başlangıç tarihi belli oldu.

 

Yeni dönemde KAPEM’de, İngilizce(Seviye A1-A2-B1),Yağlı Boya, Resim Sanat Eğitimi (Kara Kalem), Rusça(Seviye A1-A2-B1), Osmanlıcada Türkçe Kelimelerin İmlası, Etkili ve Hızlı Okuma, Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk, Medya Okuryazarlığı, Arapça(Seviye A1-A2-B1) ve Almanca (Seviye A1-A2-B1) kursları açılacak.

 

Hafta içi ve hafta sonu düzenlenecek olan kurslara kayıtlar devam ediyor.

 

Ücretsiz olarak düzenlenen kurslara katılmak isteyenler 0384 2138693 no lu telefonu arayıp kayıt yaptırabileceği gibi Paşakonağı içerisinde bulunan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen başvurabilir ya da www.nevsehirbelediyesigenclikspor.com adresinden online olarak kayıtlarını yaptırabilir.

                                                                           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.