Başkan Güneş, ‘Kadir Gecesi insanlığın huzur, barış ve kurtuluşuna vesile olsun’

NEVŞEHİR 27.04.2022 - 13:09, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Güneş, ‘Kadir Gecesi insanlığın huzur, barış ve kurtuluşuna vesile olsun’

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.
    NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.     Başkan Güneş mesajında; "Mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesine ulaşmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Yüce Allah’ın tüm insanlığa kurtuluş çağrısı olarak göndermiş olduğu Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, ilahi rahmet ve lütufların bol olduğu bu gecenin tüm insanlık için huzur, barış ve kurtuluşa vesile olmasını diliyor, başta Nevşehirli hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. 
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.  

 

Başkan Güneş mesajında; "Mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesine ulaşmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Yüce Allah’ın tüm insanlığa kurtuluş çağrısı olarak göndermiş olduğu Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, ilahi rahmet ve lütufların bol olduğu bu gecenin tüm insanlık için huzur, barış ve kurtuluşa vesile olmasını diliyor, başta Nevşehirli hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.