Özgöçmen

Nevşehir derbisinde Suvermez Kapadokyaspor güldü

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SPOR 27.03.2022 - 17:07, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir derbisinde Suvermez Kapadokyaspor güldü

Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grup mücadelesinde oynanan Nevşehir derbisinde Ürgüpspor ile Suvermez Kapadokyaspor karşılaştı.
    BAL Ligi 3.Bölge 3.Grup mücadelesinde Ürgüpspor ile Suvermez Kapadokyaspor karşılaştı. Karşılaşmada oldukça etkili başlayan ev sahibi ekip Ürgüspor, Suvermez Kapadokyaspor 5.dakikada kontra atakla Yakup Zengin ile maçta 1-0 öne geçti. Maçta bu dakikadan sonra Ürgüpspor oyunu kontrol altına alsa da ilk yarı Suvermez Kapadokyaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.   Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili olan taraf Ürgüpspor 72.dakikada Anıl Bircan’ın penaltıdan kaydettiği gol ile maçta 1-1 eşitliği sağlarken golden hemen sonra 74.dakikada ise Suvermez Kapadokyaspor Ahmet Turan’ın golüyle maçta 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın 77.dakikasında Suvermez Kapadokyaspor’da Cem Coşkun kırmızı kart ile oyundan atılırken Ürgüpspor 81.dakikada Barış Berk’in kaydettiği gol ile maçta durumu 2-2’ye getirdi.  Bu dakikadan sonra Ürgüpspor öne geçmek için Suvermez Kapadokyaspor kalesini adeta ablukaya alırken Suvermez Kapadokyaspor 90+6.dakikada kontra atakla Mustafa Kaya’nın golüyle maçta bir kez daha öne geçti. Golden hemen sonra Suvermez Kapadokyaspor’da Mustafa Kaya kırmızı kart ile oyundan atılırken bu dakikadan sonra başka gol olmayınca maçı Suvermez Kapadokyaspor 3-2 kazandı.
Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grup mücadelesinde oynanan Nevşehir derbisinde Ürgüpspor ile Suvermez Kapadokyaspor karşılaştı.

 

 

BAL Ligi 3.Bölge 3.Grup mücadelesinde Ürgüpspor ile Suvermez Kapadokyaspor karşılaştı. Karşılaşmada oldukça etkili başlayan ev sahibi ekip Ürgüspor, Suvermez Kapadokyaspor 5.dakikada kontra atakla Yakup Zengin ile maçta 1-0 öne geçti. Maçta bu dakikadan sonra Ürgüpspor oyunu kontrol altına alsa da ilk yarı Suvermez Kapadokyaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili olan taraf Ürgüpspor 72.dakikada Anıl Bircan’ın penaltıdan kaydettiği gol ile maçta 1-1 eşitliği sağlarken golden hemen sonra 74.dakikada ise Suvermez Kapadokyaspor Ahmet Turan’ın golüyle maçta 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın 77.dakikasında Suvermez Kapadokyaspor’da Cem Coşkun kırmızı kart ile oyundan atılırken Ürgüpspor 81.dakikada Barış Berk’in kaydettiği gol ile maçta durumu 2-2’ye getirdi.  Bu dakikadan sonra Ürgüpspor öne geçmek için Suvermez Kapadokyaspor kalesini adeta ablukaya alırken Suvermez Kapadokyaspor 90+6.dakikada kontra atakla Mustafa Kaya’nın golüyle maçta bir kez daha öne geçti. Golden hemen sonra Suvermez Kapadokyaspor’da Mustafa Kaya kırmızı kart ile oyundan atılırken bu dakikadan sonra başka gol olmayınca maçı Suvermez Kapadokyaspor 3-2 kazandı.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.