Nevşehir Belediyespor yine mağlup

03.04.2022 - 16:17, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Belediyespor yine mağlup

TFF 3.Lig 1.Grup 29.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor lider Batman Petrolspor’a deplasmanda 3-0 mağlup oldu.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor kötü gidişene Batman deplasmanında da devam etti.  Batman Petrolspor maçının ilk yarısında iyi bir oyun oynayan Nevşehir Belediyespor yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarı 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında es sahibi ekip Batman Petrolspor maçın 54.dakikasında Aykut’un kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan ev sahibi ekip Batman Petrolspor 71.dakikada Hasan ve 80.dakikada Ali Kemal Başaran’ın golleriyle sahadan 3-0 galip ayrılmasını bildi.   Bu maçın ardından Batman Petrolspor 65 puan ile liderliğini sürdürürken Nevşehir Belediyespor ise 38 puan ile 6.sıraya geriledi.  
TFF 3.Lig 1.Grup 29.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor lider Batman Petrolspor’a deplasmanda 3-0 mağlup oldu.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor kötü gidişene Batman deplasmanında da devam etti.  Batman Petrolspor maçının ilk yarısında iyi bir oyun oynayan Nevşehir Belediyespor yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarı 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında es sahibi ekip Batman Petrolspor maçın 54.dakikasında Aykut’un kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan ev sahibi ekip Batman Petrolspor 71.dakikada Hasan ve 80.dakikada Ali Kemal Başaran’ın golleriyle sahadan 3-0 galip ayrılmasını bildi.

 

Bu maçın ardından Batman Petrolspor 65 puan ile liderliğini sürdürürken Nevşehir Belediyespor ise 38 puan ile 6.sıraya geriledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.