Bu kez adres Lale Camii idi

NEVŞEHİR 05.03.2022 - 14:07, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Bu kez adres Lale Camii idi

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Sabah Namazı Gençlik Buluşması" programı Merkez Lale Sanayi Camiinde yapıldı.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Sabah Namazı Gençlik Buluşması" programı Merkez Lale Sanayi Camiinde yapıldı.    Gençlere cami alışkanlığı kazandırmak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla düzenlenen "Sabah Namazı Gençlik Buluşması" programına gençler başta olmak üzere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.    Nevşehir İl Müftülüğü din görevlileri tarafından icra edilen Kur’an-ı Kerim tilaveti ve tesbihatın ardından kılınan sabah namazından sonra okunan hatimlerin duasını yapan İl Müftü Yardımcısı Selami Kurt, sabahın bu bereketli saatinde camiye gelen tüm cemaate teşekkür etti.    Programa İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, din görevlileri, Kredi Yurtlar Kurumunda (KYK) görevli manevi rehberler ve üniversite öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.    Yapılan ikramların ardından program sona erdi. 
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Sabah Namazı Gençlik Buluşması" programı Merkez Lale Sanayi Camiinde yapıldı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Sabah Namazı Gençlik Buluşması" programı Merkez Lale Sanayi Camiinde yapıldı. 

 

Gençlere cami alışkanlığı kazandırmak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla düzenlenen "Sabah Namazı Gençlik Buluşması" programına gençler başta olmak üzere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

 

Nevşehir İl Müftülüğü din görevlileri tarafından icra edilen Kur’an-ı Kerim tilaveti ve tesbihatın ardından kılınan sabah namazından sonra okunan hatimlerin duasını yapan İl Müftü Yardımcısı Selami Kurt, sabahın bu bereketli saatinde camiye gelen tüm cemaate teşekkür etti. 

 

Programa İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, din görevlileri, Kredi Yurtlar Kurumunda (KYK) görevli manevi rehberler ve üniversite öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

Yapılan ikramların ardından program sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.