BİLSEM'de fuar açıldı

NEVŞEHİR 08.03.2022 - 12:28, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

BİLSEM'de fuar açıldı

Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezinde açılan fuarda Vali İnci Sezer Becel, öğrencilerin yaptığı projeleri inceleyerek bilgiler aldı.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezinde açılan fuarda Vali İnci Sezer Becel, öğrencilerin yaptığı projeleri inceleyerek bilgiler aldı.      Proje stantlarını gezerek öğrencileri tebrik eden Vali Becel, projelerin ortaya çıkmasında emeğini ve enerjisini harcayan öğrencileri, onları destekleyen öğretmenleri ve okul idarecilerini tebrik etti. Öğrencilerin kendilerine olan özgüveninin artmasında bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu ve bilim yolunda yapılan bütün çalışmaları önemsediğini ve desteklediğini söyledi.   Sergilenen projeleri inceleyen İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, projede emeği geçen öğrencileri, öğretmenleri ve idarecileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 
Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezinde açılan fuarda Vali İnci Sezer Becel, öğrencilerin yaptığı projeleri inceleyerek bilgiler aldı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezinde açılan fuarda Vali İnci Sezer Becel, öğrencilerin yaptığı projeleri inceleyerek bilgiler aldı. 

 

 

Proje stantlarını gezerek öğrencileri tebrik eden Vali Becel, projelerin ortaya çıkmasında emeğini ve enerjisini harcayan öğrencileri, onları destekleyen öğretmenleri ve okul idarecilerini tebrik etti. Öğrencilerin kendilerine olan özgüveninin artmasında bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu ve bilim yolunda yapılan bütün çalışmaları önemsediğini ve desteklediğini söyledi.

 


Sergilenen projeleri inceleyen İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, projede emeği geçen öğrencileri, öğretmenleri ve idarecileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.