Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde mobbing uygulanıyor mu?

GÜNCEL 26.03.2022 - 16:57, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde mobbing uygulanıyor mu?

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde yapılan anket çalışmalarını kamuoyu ile paylaştı.
  Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığı tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde yapılan anket çalışmalarını kamuoyu ile paylaştı. Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi tarafından yapılan anket çalışmasında en dikkat çeken soru üniversitede mobbing uygulanıyor mu sorusuna verilen cevap oldu.   Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi tarafından yapılan anket sonuçlarına göre üniversite görev yapmakta olan öğretim görevlileri ve idari personellerden yüzde 70 oranında kendilerine mobbing uygulandığı cevabı verildi.   Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Urgenç açıklamasında, "Çalışanların kendilerine yöneltilen doğrudan mobbing ile ilgili “Çalışırken mobbinge uğradığınızı hissediyor musunuz” şeklindeki soruya verdikleri cevaplar değerlendirildiğinde; katılımcılardan 139 kişi (40.5) “tamamen” 61 (18) kişi ile “sıklıkla”, 35 (10) kişinin ise “oldukça” şıklarına yöneldikleri görülmüştür. Verilen cevaplar bir bütün olarak değerlendirildiğinde ankete katılan personelin yaklaşık  70’inin mobbinge maruz kaldığını htiği bulgusuna ulaşılmıştır" ifadelerine yer verdi. 
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde yapılan anket çalışmalarını kamuoyu ile paylaştı.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığı tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde yapılan anket çalışmalarını kamuoyu ile paylaştı. Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi tarafından yapılan anket çalışmasında en dikkat çeken soru üniversitede mobbing uygulanıyor mu sorusuna verilen cevap oldu.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi tarafından yapılan anket sonuçlarına göre üniversite görev yapmakta olan öğretim görevlileri ve idari personellerden yüzde 70 oranında kendilerine mobbing uygulandığı cevabı verildi.

 

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Urgenç açıklamasında, "Çalışanların kendilerine yöneltilen doğrudan mobbing ile ilgili “Çalışırken mobbinge uğradığınızı hissediyor musunuz” şeklindeki soruya verdikleri cevaplar değerlendirildiğinde; katılımcılardan 139 kişi (40.5) “tamamen” 61 (18) kişi ile “sıklıkla”, 35 (10) kişinin ise “oldukça” şıklarına yöneldikleri görülmüştür. Verilen cevaplar bir bütün olarak değerlendirildiğinde ankete katılan personelin yaklaşık  70’inin mobbinge maruz kaldığını htiği bulgusuna ulaşılmıştır" ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.