Köylerde alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor

NEVŞEHİR 27.10.2021 - 11:36, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Köylerde alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor

İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri, tüm köylerimizdeki yol, su, elektrik gibi alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri, tüm köylerimizdeki yol, su, elektrik gibi alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.   Bu kapsamda, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Gülşehir ilçesine bağlı Eğrikuyu ve Gülpınar köylerin sayaç takma işi tamamlandı. Haftalık periyotta 153 köye biyosidal ilaçlama uygulaması yapılmaya devam edilmekte. KOP kapsamında ihale edilen Taşkınpaşa Kapalı Sistem Sulama Tesisi Yapım işi devam etmekte. Kozaklı ilçesine bağlı Kanlıca Köyü içme suyu elektrik arızası giderildi. Avanos ilçesine bağlı Çavuşin Köyünde kanalizasyon dolgusu çalışması tamamlandı. Avanos ilçesine bağlı Topaklı Köyünün içme suyu elektrik arızası giderildi.Gülşehir ilçesine bağlı Yeşilöz Köyünde meydana gelen kanalizasyon tıkanıklıkları açılmış olup, eskiyen büzler değiştirilmiş ve 100 metre 200lük körüğe kanalizasyon borusu takıldı.Şahinler Köyünde ise içme suyu şebeke arızası giderildi.  Öte yandan Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ise Gülşehir ilçesine bağlı Gülpınar köyünde yol yapım çalışması, Emmiler Köyümüzde çöp ve enkaz toplama işlerinin yapılması; Acıgöl ilçesine bağlı Yuva ve Kozluca; Hacıbektaş ilçesine bağlı Büyükburunağıl Köylerinde yama yapımı çalışmaları tamamlandı. 
İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri, tüm köylerimizdeki yol, su, elektrik gibi alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri, tüm köylerimizdeki yol, su, elektrik gibi alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.  

Bu kapsamda, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Gülşehir ilçesine bağlı Eğrikuyu ve Gülpınar köylerin sayaç takma işi tamamlandı. Haftalık periyotta 153 köye biyosidal ilaçlama uygulaması yapılmaya devam edilmekte. KOP kapsamında ihale edilen Taşkınpaşa Kapalı Sistem Sulama Tesisi Yapım işi devam etmekte. Kozaklı ilçesine bağlı Kanlıca Köyü içme suyu elektrik arızası giderildi. Avanos ilçesine bağlı Çavuşin Köyünde kanalizasyon dolgusu çalışması tamamlandı. Avanos ilçesine bağlı Topaklı Köyünün içme suyu elektrik arızası giderildi.Gülşehir ilçesine bağlı Yeşilöz Köyünde meydana gelen kanalizasyon tıkanıklıkları açılmış olup, eskiyen büzler değiştirilmiş ve 100 metre 200lük körüğe kanalizasyon borusu takıldı.Şahinler Köyünde ise içme suyu şebeke arızası giderildi. 

Öte yandan Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ise Gülşehir ilçesine bağlı Gülpınar köyünde yol yapım çalışması, Emmiler Köyümüzde çöp ve enkaz toplama işlerinin yapılması; Acıgöl ilçesine bağlı Yuva ve Kozluca; Hacıbektaş ilçesine bağlı Büyükburunağıl Köylerinde yama yapımı çalışmaları tamamlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.