Millet İttifakı iftarda buluşacak

SİYASET 16.04.2022 - 11:04, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Millet İttifakı iftarda buluşacak

Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin il başkanları Saadet Partisinin düzenleyeceği iftar davetinde buluşacak.
    NEVŞEHİR(MHA) Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin il başkanları Saadet Partisinin düzenleyeceği iftar davetinde buluşacak.     17 Nisan Pazar günü akşam saatlerinde 2000 Evler mahallesindeki bir düğün salonunda yapılacak olan Saadet Partisinin istişare toplantısı yapılacak. Toplantının ardından aynı mekanda bu kez iftar programı gerçekleştirilecek.     SP İl Başkanı Ali Doğan Simit'in ev sahipliğinde yapılacak olan iftar programına Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin il başkanlarının da katılacağı bildirildi. CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Yasakçı ve DP İl Başkanı Murat Kul'un da söz konusu iftar programına katılacakları bildirildi.  
Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin il başkanları Saadet Partisinin düzenleyeceği iftar davetinde buluşacak.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin il başkanları Saadet Partisinin düzenleyeceği iftar davetinde buluşacak.  

 

17 Nisan Pazar günü akşam saatlerinde 2000 Evler mahallesindeki bir düğün salonunda yapılacak olan Saadet Partisinin istişare toplantısı yapılacak. Toplantının ardından aynı mekanda bu kez iftar programı gerçekleştirilecek.  

 

SP İl Başkanı Ali Doğan Simit'in ev sahipliğinde yapılacak olan iftar programına Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin il başkanlarının da katılacağı bildirildi. CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Yasakçı ve DP İl Başkanı Murat Kul'un da söz konusu iftar programına katılacakları bildirildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.