Özgöçmen

4-6 yaş kuran kurslarına bir yenisi daha eklendi

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 21.10.2021 - 17:28, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

4-6 yaş kuran kurslarına bir yenisi daha eklendi

Nevşehir'de Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı 4-6 yaş grubu Kur'an kursları 2021-2022 eğitim-öğretim yılına büyük bir heyecanla başlarken, 4-6 yaş Kur’an Kurslarına bir yenisi daha eklendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı 4-6 yaş grubu Kur'an kursları 2021-2022 eğitim-öğretim yılına büyük bir heyecanla başlarken, 4-6 yaş Kur’an Kurslarına bir yenisi daha eklendi.    Nevşehir Merkez Kıratlıoğlu Mahallesinde İl Müftülüğünün öncülüğünde din görevlileri ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapımı tamamlanan Şeyh Şamil 4-6 Yaş Kur’an Kursu düzenlenen törenle açıldı.    Şeyh Şamil 4-6 Yaş Kur’an kursunun öğrencilerini kabul etmesiyle ilgili konuşan İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya “Bugün çok neşeli ve heyecanlıyız. Bu heyecanımız bizleri hizmet aşkımızı daha çok artırarak, 4-6 Yaş Kur’an kurslarımıza yenilerinin eklenmesine vesile olacaktır. Önceden ihtiyaç odaklı olarak yetişkinlere hizmet veren Kur’an kursumuzda yapılan tamirat ve tadilatın ardından içerisinin tefrişat ve ihtiyaçlarının tamamlanmasıyla 4-6 yaş öğrencilerimizin hizmetine açmış olduk." dedi.   "Sizin en hayırlınız Kuranı öğrenen ve öğreteninizdir." Hadis-i Şerifini hatırlatarak sözlerine devam eden Müftü Altunkaya, "Bu mübarek eğitim yuvasında inşallah vatana, millete ve bütün insanlığa faydalı olacak evlatlar yetişeceğine biz hüsnü niyetle inanıyoruz ve şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.    Müftü Altunkaya, "Bu güzel mekânda çocuklarımız Kur’an-ı Kerim öğrenecekler. 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında çocuklar Kur’an-ı Kerim ile tanışıp değerler eğitimi alacaklar. Bizler inanıyor ve biliyoruz ki çocuklarımız bizim geleceğimiz ve istikbalimiz, çocuklarımıza yapacağımız her yatırım ailemize, kendimize, memleketimize ve geleceğimize yaptığımız bir yatırımdır" diye konuştu.    Altunkaya, 4-6 yaş Kur’an kurslarının çok önemli bir hizmeti ifa ettiğini belirterek kursun açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.    Pandemi kurallarına riayet edilerek düzenlenen programa İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, İl Müftü Yardımcıları Nurcan Solak, Selami Kurt, Şube Müdürü Bünyamin Aksöz ile Din Hizmetleri Uzmanı Adem Aydın’nın yanı sıra din görevlileri, hayırseverler, öğrenciler ve aileleri katıldı.    
Nevşehir'de Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı 4-6 yaş grubu Kur'an kursları 2021-2022 eğitim-öğretim yılına büyük bir heyecanla başlarken, 4-6 yaş Kur’an Kurslarına bir yenisi daha eklendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı 4-6 yaş grubu Kur'an kursları 2021-2022 eğitim-öğretim yılına büyük bir heyecanla başlarken, 4-6 yaş Kur’an Kurslarına bir yenisi daha eklendi. 

 

Nevşehir Merkez Kıratlıoğlu Mahallesinde İl Müftülüğünün öncülüğünde din görevlileri ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapımı tamamlanan Şeyh Şamil 4-6 Yaş Kur’an Kursu düzenlenen törenle açıldı. 

 

Şeyh Şamil 4-6 Yaş Kur’an kursunun öğrencilerini kabul etmesiyle ilgili konuşan İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya “Bugün çok neşeli ve heyecanlıyız. Bu heyecanımız bizleri hizmet aşkımızı daha çok artırarak, 4-6 Yaş Kur’an kurslarımıza yenilerinin eklenmesine vesile olacaktır. Önceden ihtiyaç odaklı olarak yetişkinlere hizmet veren Kur’an kursumuzda yapılan tamirat ve tadilatın ardından içerisinin tefrişat ve ihtiyaçlarının tamamlanmasıyla 4-6 yaş öğrencilerimizin hizmetine açmış olduk." dedi.

 

"Sizin en hayırlınız Kuranı öğrenen ve öğreteninizdir." Hadis-i Şerifini hatırlatarak sözlerine devam eden Müftü Altunkaya, "Bu mübarek eğitim yuvasında inşallah vatana, millete ve bütün insanlığa faydalı olacak evlatlar yetişeceğine biz hüsnü niyetle inanıyoruz ve şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" dedi. 

 

Müftü Altunkaya, "Bu güzel mekânda çocuklarımız Kur’an-ı Kerim öğrenecekler. 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında çocuklar Kur’an-ı Kerim ile tanışıp değerler eğitimi alacaklar. Bizler inanıyor ve biliyoruz ki çocuklarımız bizim geleceğimiz ve istikbalimiz, çocuklarımıza yapacağımız her yatırım ailemize, kendimize, memleketimize ve geleceğimize yaptığımız bir yatırımdır" diye konuştu. 

 

Altunkaya, 4-6 yaş Kur’an kurslarının çok önemli bir hizmeti ifa ettiğini belirterek kursun açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. 

 

Pandemi kurallarına riayet edilerek düzenlenen programa İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, İl Müftü Yardımcıları Nurcan Solak, Selami Kurt, Şube Müdürü Bünyamin Aksöz ile Din Hizmetleri Uzmanı Adem Aydın’nın yanı sıra din görevlileri, hayırseverler, öğrenciler ve aileleri katıldı.  

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.