Köylerin içme suyu arızaları giderildi

NEVŞEHİR 01.12.2021 - 11:14, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Köylerin içme suyu arızaları giderildi

İl Özel İdaresi sorumluluğunda olan köylerde; Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin altyapı bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) İl Özel İdaresi sorumluluğunda olan köylerde; Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin altyapı bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.    Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince, Merkez İlçeye bağlı Basansarnıç, Merkez ve İcik, Acıgöl İlçesine bağlı Tepeköy, Derinkuyu İlçesine bağlı Güneyce ve Kuyulutatlar, Gülşehir İlçesine bağlı Dadağı, Terlemez ve Gökçetoprak, Hacıbektaş İlçesine bağlı Büyükburunağıl, Kozaklı İlçesine bağlı Karasenir, Ürgüp İlçesine bağlı Ulaşlı köylerinde, muhtelif zamanlarda meydana gelen içme suyu elektrik arızalarına müdahale edilmiş, arızalar giderilmiş ve köylere içme suyu verildi. 
İl Özel İdaresi sorumluluğunda olan köylerde; Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin altyapı bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Özel İdaresi sorumluluğunda olan köylerde; Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin altyapı bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. 

 

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince, Merkez İlçeye bağlı Basansarnıç, Merkez ve İcik, Acıgöl İlçesine bağlı Tepeköy, Derinkuyu İlçesine bağlı Güneyce ve Kuyulutatlar, Gülşehir İlçesine bağlı Dadağı, Terlemez ve Gökçetoprak, Hacıbektaş İlçesine bağlı Büyükburunağıl, Kozaklı İlçesine bağlı Karasenir, Ürgüp İlçesine bağlı Ulaşlı köylerinde, muhtelif zamanlarda meydana gelen içme suyu elektrik arızalarına müdahale edilmiş, arızalar giderilmiş ve köylere içme suyu verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.