Şair Sadi Teltik Urgenç'e yazdığı Türk Eğitim Sen Marşı'nı hediye etti

NEVŞEHİR 11.06.2022 - 17:17, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Şair Sadi Teltik Urgenç'e yazdığı Türk Eğitim Sen Marşı'nı hediye etti

Nevşehir'li şair emekli öğretmen aynı zamanda Ozanlar Ocağı Derneği Başkanı Sadi Teltik, Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesini ziyaret etti.
    Nevşehir'li şair emekli öğretmen aynı zamanda Ozanlar Ocağı Derneği Başkanı Sadi Teltik, Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesini ziyaret etti. Güftekar Sadi Teltik ve Tes. Şube Başkanı Tayfur Urgenç bir süre sanat, şiir ve marşlar üzerine sohbet ettiler. Şair Sadi Teltik Başkan Urgenç'e Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi için yazdığı "Türk Eğitim Sen Marşı" şiirini hediye etti. Başkan Urgenç; ziyaretlerinden ve yazmış olduğu şiirinden dolayı Sadi Teltik'e teşekkür etti. Sadi hocamızın şiirlerini ilgiyle takip edip okuyoruz. Nevşehir'imizin yetiştirdiği değerli bir sanatçıdır. Nevşehir şairine sahip çıkmalıdır. dedi. TÜRK EĞİTİM-SEN MARŞI İlkelerim var benim Türk'e değer verenim Benim adım bilinsin Türk Eğitim-Sen'liyim Mücâdelem ilkeli Seviyorum ülkemi Kalkınmalı Türk eli Türk Eğitim-Sen'liyim Sevgi, saygı, adalet Azim, ahlâk, merhamet Nice otuz yıllarca Çalışmana devam et Türkiye'nin gururu Çalışanın onuru İradenin bir nuru Türk Eğitim-Sen'liyim Mücadelem ilkeli Seviyorum ülkemi Kalkınmalı Türk-eli Türk Eğitim-Sen'liyim Nevşehir’de biz varız Herkesi kucaklarız Sizlerle bahtiyarız Türk Eğitim Sen’liyiz SADİ TELTİK
Nevşehir'li şair emekli öğretmen aynı zamanda Ozanlar Ocağı Derneği Başkanı Sadi Teltik, Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesini ziyaret etti.

 

 

Nevşehir'li şair emekli öğretmen aynı zamanda Ozanlar Ocağı Derneği Başkanı Sadi Teltik, Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesini ziyaret etti. Güftekar Sadi Teltik ve Tes. Şube Başkanı Tayfur Urgenç bir süre sanat, şiir ve marşlar üzerine sohbet ettiler. Şair Sadi Teltik Başkan Urgenç'e Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi için yazdığı "Türk Eğitim Sen Marşı" şiirini hediye etti. Başkan Urgenç; ziyaretlerinden ve yazmış olduğu şiirinden dolayı Sadi Teltik'e teşekkür etti. Sadi hocamızın şiirlerini ilgiyle takip edip okuyoruz. Nevşehir'imizin yetiştirdiği değerli bir sanatçıdır. Nevşehir şairine sahip çıkmalıdır. dedi.

TÜRK EĞİTİM-SEN MARŞI

İlkelerim var benim

Türk'e değer verenim

Benim adım bilinsin

Türk Eğitim-Sen'liyim

Mücâdelem ilkeli

Seviyorum ülkemi

Kalkınmalı Türk eli

Türk Eğitim-Sen'liyim

Sevgi, saygı, adalet

Azim, ahlâk, merhamet

Nice otuz yıllarca

Çalışmana devam et

Türkiye'nin gururu

Çalışanın onuru

İradenin bir nuru

Türk Eğitim-Sen'liyim

Mücadelem ilkeli

Seviyorum ülkemi

Kalkınmalı Türk-eli

Türk Eğitim-Sen'liyim

Nevşehir’de biz varız

Herkesi kucaklarız

Sizlerle bahtiyarız

Türk Eğitim Sen’liyiz

SADİ TELTİK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.