Başkan Çiftçi; ‘2022 yılı bizim için yatırım yılı olacak’

İLÇELER 01.01.2022 - 10:54, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Çiftçi; ‘2022 yılı bizim için yatırım yılı olacak’

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, 2021 yılının pandemi koşulları nedeniyle kendileri için iyi bir yol olmadığına dikkat çekerken, 2022 yılının Gülşehir belediyesi açısından bir yatırım yılı olacağını söyledi.
    NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, 2021 yılının pandemi koşulları nedeniyle kendileri için iyi bir yol olmadığına dikkat çekerken, 2022 yılının Gülşehir belediyesi açısından bir yatırım yılı olacağını söyledi.   Belediye bütçesinin 12 Milyon TL'den 46 TL'ye çıkarılmasının haklı gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Çiftçi, "Değerli Gülşehirliler. İyisiyle, kötüsüyle bir yılı daha geride bırakıyoruz. Maalesef 2021 yılı bizim açımızdan iyi geçmedi. Ancak hizmetkar olmaya devam ettik. Alt yapı çalışmalarımızın tamamlanmasıyla üst yapı çalışmalarına geldik. Sadabad Parkını baştan aşağıya yeniden düzenleyerek sizlerin ve değerli misafirlerimizin hizmetine sunduk. 20'ya yakın çocuk parkı yaparak çocuklarımızın hizmetine sunduk. Tabi ki engellilerimizi de unutmadık. Gülşehir fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezini hizmete açtık. Ayrıca gençlerimiz içinde alt yapı tesisleri ve alt yapı okulu kurduk. Yüzme havuzu yapılması ve halı sahamızın yeniden düzenlenmesi konusunda da çalışmalarımız oldu. Açıksaray ören yerimizde belediyemize de pay verilmek üzere alt yapı çalışmalarımız oldu. Jeopark çalışması içerisine ilçemizin de alınması bu konuda yaptığımız çalışmalardan biri idi. Tuzköy meydan, cami önü, hastane önü, Karacaşar meydan havuzu, Karacaşar kantarımızın yenilenmesi gibi çalışmalarımızı da geçtiğimiz yıl içerisinde yaptık. Göreve geldiğimizde 12 Milyon TL olan bütçemizi 46 Milyon TL'ye çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu minvalde 2022 yılı bizim için yatırım yılı olacak. Birçok projemiz ihale aşamasında. Seyir tepesi, TOKİ, Millet bahçesi, Kızılırmak Rekreasyon alanı, belediye hizmet binamızın yapılması, yüzme havuzumun üzerinin kapatılması, tenis kortu ve gençlik merkezimizin yapılması, Açıksaray ören yerimizin temizlenerek ışıklandırılması gibi projelerimiz devam edecek. Tuzköy ve Karacaşar mahallelerimizde de önemli çalışmalara imza atmayı sürdüreceğiz. Karacaşar'da düğün salonumuzun yapılması, Tuzköy mahallemizde yol çalışmalarımızın sürdürülmesi çalışmalarımız bu yıl sürecek. Tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum" açıklamalarında bulundu.  
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, 2021 yılının pandemi koşulları nedeniyle kendileri için iyi bir yol olmadığına dikkat çekerken, 2022 yılının Gülşehir belediyesi açısından bir yatırım yılı olacağını söyledi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, 2021 yılının pandemi koşulları nedeniyle kendileri için iyi bir yol olmadığına dikkat çekerken, 2022 yılının Gülşehir belediyesi açısından bir yatırım yılı olacağını söyledi.

 

Belediye bütçesinin 12 Milyon TL'den 46 TL'ye çıkarılmasının haklı gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Çiftçi, "Değerli Gülşehirliler. İyisiyle, kötüsüyle bir yılı daha geride bırakıyoruz. Maalesef 2021 yılı bizim açımızdan iyi geçmedi. Ancak hizmetkar olmaya devam ettik. Alt yapı çalışmalarımızın tamamlanmasıyla üst yapı çalışmalarına geldik. Sadabad Parkını baştan aşağıya yeniden düzenleyerek sizlerin ve değerli misafirlerimizin hizmetine sunduk. 20'ya yakın çocuk parkı yaparak çocuklarımızın hizmetine sunduk. Tabi ki engellilerimizi de unutmadık. Gülşehir fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezini hizmete açtık. Ayrıca gençlerimiz içinde alt yapı tesisleri ve alt yapı okulu kurduk. Yüzme havuzu yapılması ve halı sahamızın yeniden düzenlenmesi konusunda da çalışmalarımız oldu. Açıksaray ören yerimizde belediyemize de pay verilmek üzere alt yapı çalışmalarımız oldu. Jeopark çalışması içerisine ilçemizin de alınması bu konuda yaptığımız çalışmalardan biri idi. Tuzköy meydan, cami önü, hastane önü, Karacaşar meydan havuzu, Karacaşar kantarımızın yenilenmesi gibi çalışmalarımızı da geçtiğimiz yıl içerisinde yaptık. Göreve geldiğimizde 12 Milyon TL olan bütçemizi 46 Milyon TL'ye çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu minvalde 2022 yılı bizim için yatırım yılı olacak. Birçok projemiz ihale aşamasında. Seyir tepesi, TOKİ, Millet bahçesi, Kızılırmak Rekreasyon alanı, belediye hizmet binamızın yapılması, yüzme havuzumun üzerinin kapatılması, tenis kortu ve gençlik merkezimizin yapılması, Açıksaray ören yerimizin temizlenerek ışıklandırılması gibi projelerimiz devam edecek. Tuzköy ve Karacaşar mahallelerimizde de önemli çalışmalara imza atmayı sürdüreceğiz. Karacaşar'da düğün salonumuzun yapılması, Tuzköy mahallemizde yol çalışmalarımızın sürdürülmesi çalışmalarımız bu yıl sürecek. Tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum" açıklamalarında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.