Özgöçmen

Sümer Mahallesi Poyraz Sokak’ta altyapı yenileme çalışması başladı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
BELEDİYELER 08.09.2022 - 10:14, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Sümer Mahallesi Poyraz Sokak’ta altyapı yenileme çalışması başladı

Nevşehir Belediyesi tarafından Sümer Mahallesi’nde bulunan Poyraz Sokak’ta altyapı yenileme çalışması başlatıldı.
    Şehri sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturmak için tarihinin en büyük yatırımlarını gerçekleştiren Nevşehir Belediyesi, mahallelerde altyapıdan kaynaklı su kesintilerinin sık yaşandığı cadde ve sokaklara neşter vurmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Sümer Mahallesi’nde bulunan Poyraz Sokak’ta altyapının yenilenmesi için çalışma başlattı. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilecek olan çalışma kapsamında burada bulunan ve eski asbestli boruların bulunduğu içme suyu altyapısı kısa sürede yenilenecek. Altyapı yenileme çalışmalarının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Poyraz Sokak’ta yol çalışması gerçekleştirilecek.
Nevşehir Belediyesi tarafından Sümer Mahallesi’nde bulunan Poyraz Sokak’ta altyapı yenileme çalışması başlatıldı.

 

 

Şehri sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturmak için tarihinin en büyük yatırımlarını gerçekleştiren Nevşehir Belediyesi, mahallelerde altyapıdan kaynaklı su kesintilerinin sık yaşandığı cadde ve sokaklara neşter vurmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Sümer Mahallesi’nde bulunan Poyraz Sokak’ta altyapının yenilenmesi için çalışma başlattı.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilecek olan çalışma kapsamında burada bulunan ve eski asbestli boruların bulunduğu içme suyu altyapısı kısa sürede yenilenecek.

Altyapı yenileme çalışmalarının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Poyraz Sokak’ta yol çalışması gerçekleştirilecek.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.