Cem Durak Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü'nde

EĞİTİM 07.03.2022 - 11:47, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Cem Durak Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü'nde

    "Doğru Rehber Cem Durak ile Kazanmak Daha Kolay" seminer başlığı ile Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü öğrencileri ile buluşan Cem Durak, ders çalışma yöntemleri ve sınav stresi üzerine konuştu.   Okul yönetimi ‘’İşler Kitabevi işbirliği ile yapılan seminer öğrencilerimizin ilgisini çekti ve farkındalık oluşturdu. Bu faydalı seminer için Cem Durak'a teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

 

 

"Doğru Rehber Cem Durak ile Kazanmak Daha Kolay" seminer başlığı ile Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü öğrencileri ile buluşan Cem Durak, ders çalışma yöntemleri ve sınav stresi üzerine konuştu.

 

Okul yönetimi ‘’İşler Kitabevi işbirliği ile yapılan seminer öğrencilerimizin ilgisini çekti ve farkındalık oluşturdu. Bu faydalı seminer için Cem Durak'a teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.