NTSO Başkanı Parmaksız, adaylığını açıkladı

GÜNCEL 25.08.2022 - 15:30, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

NTSO Başkanı Parmaksız, adaylığını açıkladı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız düzenlediği basın toplantısında Ekim ayında yapılacak olan seçimde yeniden aday olduğunu açıkladı.
    Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız Ekim ayında yapılacak olan seçimde yeniden adaylığını açıkladı. NTSO Başkanı Parmaksız’ın basın toplantısına oda üyeleri büyük ilgi gösterirken Parmaksız’ın konuşmasının ardından üyeler Parmaksız’ı ayakta alkışladı.  NTSO Başkanı Arif Parmaksız açıklamasında “ Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve bizleri destekleyen üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirilecek odamız organ seçimleri için, tüm üyelerimize hesap verecek ve yeni dönem için başlattığımız amiral projelerimiz için destek isteyeceğiz. Ben ve tüm arkadaşlarımızın bu görevlere talip olmasındaki tek gayemiz ve ortak paydamız, Nevşehir sevdalısı olmak.  Bugün pek çok şeylerinden feragat ederek şehrimize ve üyelerimize hizmet etmekten başka bir amacı olmayan, yol arkadaşlarımla yeniden aday olduğumuzu açıklamak için buradayız.  Evet, ben ve yol arkadaşlarımla 1 Ekim’de yapılacak olan Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası Seçimlerinde adayız. Size yıllar önce anlatsam,  hayal görüyorsunuz diyeceğiniz ama bugün, Allah’a şükürler olsun ki, her biri için birkaç ay içinde kazmayı vurma aşamasına geldiğimiz amiral projelerimizden sadece birkaçı hakkında bilgi vereceğim. Üyelerimizin gelecekteki 25 yıla yönelik ticari arsa sorununu çözdük.  Boğaz ve Karacaören köylerinin bulunduğu bölgede 400 dekarlık bir alan Tarım ve Orman Bakanlığımızın oluru ve bizim ısrarlı takibimiz sonucunda tarım alanından çıkarılıp, ticari alana dönüştürüldü. Bu bölgemiz adına çok önemli bir olmazsa olmazımızdı ama çok şükür arkadaşlarımızla birlikte çözdük. Yakın zamanda bu bölgede oluşturulmuş 400 dekarlık ticari alanı şehrimize sunmuş olacağız. Avanos Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşunda son aşamaya geldik. El sanatları ağırlıklı ihtisas üretim alanı oluşturmayı hedefliyoruz.  Bu sayede turizm ve sanayi destekli bu Avanos OSB 650 bin metrekarelik alanda binden (1.000) den fazla bölge halkına istihdam yaratılacak.  Kümeleşme ve oluşturulan ihtisas üretim merkeziyle hem ülkemizde hem de dünya genelinde benzer rakipleriyle daha kolay rekabet edebilir hale gelinecek.  1 milyon 350 bin metrekarelik alanda Türkiye’nin ikinci en büyük jeotermal Sera Organize Sanayi Bölgesi’ni kuruyoruz. 1 buçul milyar liralık bir yatırım. Bu amiral projemizin de geçen hafta itibariyle bakanlık tarafından onaylandı ve OSB’miz resmiyet kazandı. Eylül ayı içinde Sayın Bakanımız da gelerek projenin tanıtımını ve anlatımını bizzat yapacak. Yaklaşık bin 500 kişiye istihdam yaratılırken yıllık 750 milyon liralık bir getirisi olacak. Ve yine burada yıllık 40 bin ton meyve-sebze üretilerek yurt içi ve yurt dışı pazarlarda satılacak. İşte benim ve ekip arkadaşlarımızın çok uzun süredir hayallerimizi süsleyen ama bugün artık gerçeğe dönüştürüp,  uygulamaya geçtiğimiz, amiral projelerimizi ve daha birçok projemizi tamamlamak için bir dönem daha aday oldum. Bu projeler bizim şehrimizle helalleşmemiz adına çok önemli adımlardır. Ve bizi gururlandırmaktadır” diye konuştu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız düzenlediği basın toplantısında Ekim ayında yapılacak olan seçimde yeniden aday olduğunu açıkladı.

 

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız Ekim ayında yapılacak olan seçimde yeniden adaylığını açıkladı. NTSO Başkanı Parmaksız’ın basın toplantısına oda üyeleri büyük ilgi gösterirken Parmaksız’ın konuşmasının ardından üyeler Parmaksız’ı ayakta alkışladı. 
NTSO Başkanı Arif Parmaksız açıklamasında “ Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve bizleri destekleyen üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirilecek odamız organ seçimleri için, tüm üyelerimize hesap verecek ve yeni dönem için başlattığımız amiral projelerimiz için destek isteyeceğiz. Ben ve tüm arkadaşlarımızın bu görevlere talip olmasındaki tek gayemiz ve ortak paydamız, Nevşehir sevdalısı olmak.  Bugün pek çok şeylerinden feragat ederek şehrimize ve üyelerimize hizmet etmekten başka bir amacı olmayan, yol arkadaşlarımla yeniden aday olduğumuzu açıklamak için buradayız.  Evet, ben ve yol arkadaşlarımla 1 Ekim’de yapılacak olan Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası Seçimlerinde adayız. Size yıllar önce anlatsam,  hayal görüyorsunuz diyeceğiniz ama bugün, Allah’a şükürler olsun ki, her biri için birkaç ay içinde kazmayı vurma aşamasına geldiğimiz amiral projelerimizden sadece birkaçı hakkında bilgi vereceğim. Üyelerimizin gelecekteki 25 yıla yönelik ticari arsa sorununu çözdük.  Boğaz ve Karacaören köylerinin bulunduğu bölgede 400 dekarlık bir alan Tarım ve Orman Bakanlığımızın oluru ve bizim ısrarlı takibimiz sonucunda tarım alanından çıkarılıp, ticari alana dönüştürüldü. Bu bölgemiz adına çok önemli bir olmazsa olmazımızdı ama çok şükür arkadaşlarımızla birlikte çözdük. Yakın zamanda bu bölgede oluşturulmuş 400 dekarlık ticari alanı şehrimize sunmuş olacağız. Avanos Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşunda son aşamaya geldik. El sanatları ağırlıklı ihtisas üretim alanı oluşturmayı hedefliyoruz.  Bu sayede turizm ve sanayi destekli bu Avanos OSB 650 bin metrekarelik alanda binden (1.000) den fazla bölge halkına istihdam yaratılacak.  Kümeleşme ve oluşturulan ihtisas üretim merkeziyle hem ülkemizde hem de dünya genelinde benzer rakipleriyle daha kolay rekabet edebilir hale gelinecek. 
1 milyon 350 bin metrekarelik alanda Türkiye’nin ikinci en büyük jeotermal Sera Organize Sanayi Bölgesi’ni kuruyoruz. 1 buçul milyar liralık bir yatırım. Bu amiral projemizin de geçen hafta itibariyle bakanlık tarafından onaylandı ve OSB’miz resmiyet kazandı. Eylül ayı içinde Sayın Bakanımız da gelerek projenin tanıtımını ve anlatımını bizzat yapacak. Yaklaşık bin 500 kişiye istihdam yaratılırken yıllık 750 milyon liralık bir getirisi olacak. Ve yine burada yıllık 40 bin ton meyve-sebze üretilerek yurt içi ve yurt dışı pazarlarda satılacak. İşte benim ve ekip arkadaşlarımızın çok uzun süredir hayallerimizi süsleyen ama bugün artık gerçeğe dönüştürüp,  uygulamaya geçtiğimiz, amiral projelerimizi ve daha birçok projemizi tamamlamak için bir dönem daha aday oldum. Bu projeler bizim şehrimizle helalleşmemiz adına çok önemli adımlardır. Ve bizi gururlandırmaktadır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.