Özgöçmen

Güreşte Türkiye üçüncüsü olan Yediler Avrupa Şampiyonası için Milli Takıma seçildi

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SPOR 04.06.2022 - 09:46, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Güreşte Türkiye üçüncüsü olan Yediler Avrupa Şampiyonası için Milli Takıma seçildi

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen, U15 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ravza Nur Yediler Türkiye üçüncüsü oldu.
    Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen, U15 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ravza Nur Yediler Türkiye üçüncüsü oldu. Konya Teknik Üniversitesi Gelişim Yerleşkesinde bulunan Spor Salonu’nda gerçekleştirilen U15 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda 41 ilden 314 sporcu mindere çıktı. Şampiyonada 58 kg kategorisinde mücadele eden Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ravza Nur Yedier Türkiye üçüncüsü oldu. Yedier bu derecesi ile U15 Kadınlar Güreş Avrupa Şampiyonası için Türk Milli Takımı kadrosuna davet edildi. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran da Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü çatısı altındaki Gençlik ve Spor Kulübünde spor hayatını sürdüren Ravza Nur Yedier, kulüp antrenörü Ali Yenigül ve kulüp yöneticilerini tebrik ederek genç sporcuya milli takım forması ile Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diledi.
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen, U15 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ravza Nur Yediler Türkiye üçüncüsü oldu.

 

 

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen, U15 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ravza Nur Yediler Türkiye üçüncüsü oldu.

Konya Teknik Üniversitesi Gelişim Yerleşkesinde bulunan Spor Salonu’nda gerçekleştirilen U15 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda 41 ilden 314 sporcu mindere çıktı.

Şampiyonada 58 kg kategorisinde mücadele eden Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ravza Nur Yedier Türkiye üçüncüsü oldu.

Yedier bu derecesi ile U15 Kadınlar Güreş Avrupa Şampiyonası için Türk Milli Takımı kadrosuna davet edildi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran da Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü çatısı altındaki Gençlik ve Spor Kulübünde spor hayatını sürdüren Ravza Nur Yedier, kulüp antrenörü Ali Yenigül ve kulüp yöneticilerini tebrik ederek genç sporcuya milli takım forması ile Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diledi.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.