KYK yurtlarında kalan öğrencilere iftar programı düzenlendi

NEVŞEHİR 11.04.2022 - 13:21, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

KYK yurtlarında kalan öğrencilere iftar programı düzenlendi

Nevşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi iş birliğinde KYK Öğrenci Yurtlarında kalan gençlere yönelik iftar programı düzenlendi.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi iş birliğinde KYK Öğrenci Yurtlarında kalan gençlere yönelik iftar programı düzenlendi.    Nevşehir İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Nevşehir Şubesinin öncülüğünde İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce, KYK Öğrenci Yurtlarında kalan gençlere yönelik iftar programı düzenledi.    Armağanlar Kur'an Kursunda kurulan iftar sofrasında öğrencilerle birlikte orucunu açan İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, oruç ibadetinin insani değerleri yücelttiğini belirterek gençlerin Ramazan ayını tebrik etti.    Gençlerin bir millet için büyük nimet olduğunu ve geleceğimizi emanet edeceğimiz en değerli varlığımız olduğunu belirten Altunkaya, ahlaklı, inançlı ve nitelikli gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.    Müftü Altunkaya, iftar sofrasının hazırlanmasında emeği geçen Armağanlar Kur'an Kursu Öğreticisi Serap Kayaalp ve öğrencilerine, iftar programına katkıları vesilesi ile İl Gençlik Koordinatörü Rabia Baştuğ’a teşekkür etti.    Program sonunda Nevşehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından öğrencilere Diyanet yaylarından çeşitleri kitaplar hediye edildi.  İftar programına gençlik koordinatörleri, Kur'an kursu öğreticileri, KYK yurtlarında kalan kız öğrenciler katıldı.   
Nevşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi iş birliğinde KYK Öğrenci Yurtlarında kalan gençlere yönelik iftar programı düzenlendi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi iş birliğinde KYK Öğrenci Yurtlarında kalan gençlere yönelik iftar programı düzenlendi. 

 

Nevşehir İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Nevşehir Şubesinin öncülüğünde İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce, KYK Öğrenci Yurtlarında kalan gençlere yönelik iftar programı düzenledi. 

 

Armağanlar Kur'an Kursunda kurulan iftar sofrasında öğrencilerle birlikte orucunu açan İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, oruç ibadetinin insani değerleri yücelttiğini belirterek gençlerin Ramazan ayını tebrik etti. 

 

Gençlerin bir millet için büyük nimet olduğunu ve geleceğimizi emanet edeceğimiz en değerli varlığımız olduğunu belirten Altunkaya, ahlaklı, inançlı ve nitelikli gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade etti. 

 

Müftü Altunkaya, iftar sofrasının hazırlanmasında emeği geçen Armağanlar Kur'an Kursu Öğreticisi Serap Kayaalp ve öğrencilerine, iftar programına katkıları vesilesi ile İl Gençlik Koordinatörü Rabia Baştuğ’a teşekkür etti. 

 

Program sonunda Nevşehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından öğrencilere Diyanet yaylarından çeşitleri kitaplar hediye edildi. 

İftar programına gençlik koordinatörleri, Kur'an kursu öğreticileri, KYK yurtlarında kalan kız öğrenciler katıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.