Sinan Akyüz Bahçeşehir Koleji’nde

EĞİTİM 31.03.2022 - 11:48, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Sinan Akyüz Bahçeşehir Koleji’nde

Günümüzün ünlü yazarlarından Sinan Akyüz, Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü velileri ve Nevşehir halkı ile buluştu.
  Meyra, İncir Kuşları, Elveda Aşk, Piruze gibi kitapların yazarı olan Sinan Akyüz; misafirlerimiz ile yazarlık yolculuğunu ve yazarlığını konuştu.   Belediye Başkanı Mehmet Savran ve değerli eşi Necla Savran, Jakem Komutanı Jandarma Albay İlyas Uysal ve değerli eşi Dilber Uysal, Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve değerli eşi Sevgi Özdemir, İl Emniyet Müdürü değerli eşi Seçkin Artunay, Uluer Şirketler Başkanı ve Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü kurucusu Halis Uluer ve değerli eşi Filiz Uluer'in de katıldığı gecede söyleşi öncesi lise öğrencilerinin "Bir Destandır Çanakkale" adlı oyunu da sergilendi.   Ardından Sinan Akyüz söyleşisi başladı ve soru cevap şeklinde devam eden söyleşi ile misafirler ünlü bir yazar ile buluşmanın ve yazarlık mesleğinin ince ayrıntılarını öğrenmenin keyfini yaşadı.  
Günümüzün ünlü yazarlarından Sinan Akyüz, Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü velileri ve Nevşehir halkı ile buluştu.

 

Meyra, İncir Kuşları, Elveda Aşk, Piruze gibi kitapların yazarı olan Sinan Akyüz; misafirlerimiz ile yazarlık yolculuğunu ve yazarlığını konuştu.

 

Belediye Başkanı Mehmet Savran ve değerli eşi Necla Savran, Jakem Komutanı Jandarma Albay İlyas Uysal ve değerli eşi Dilber Uysal, Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve değerli eşi Sevgi Özdemir, İl Emniyet Müdürü değerli eşi Seçkin Artunay, Uluer Şirketler Başkanı ve Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü kurucusu Halis Uluer ve değerli eşi Filiz Uluer'in de katıldığı gecede söyleşi öncesi lise öğrencilerinin "Bir Destandır Çanakkale" adlı oyunu da sergilendi.

 

Ardından Sinan Akyüz söyleşisi başladı ve soru cevap şeklinde devam eden söyleşi ile misafirler ünlü bir yazar ile buluşmanın ve yazarlık mesleğinin ince ayrıntılarını öğrenmenin keyfini yaşadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.