Özgöçmen

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi “Tarihe Yolculuk” gezisi düzenledi

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 05.07.2022 - 14:40, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi “Tarihe Yolculuk” gezisi düzenledi

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi “Tarihe Yolculuk” gezisi düzenleyerek İstanbul,Bursa,Çanakkale şehirlerinde tarihi ve turistik yerleri gezip şehitlikleri ziyaret ettiler.
      Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi “Tarihe Yolculuk” gezisi düzenleyerek İstanbul,Bursa,Çanakkale şehirlerinde tarihi ve turistik yerleri gezip şehitlikleri ziyaret ettiler. Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç gezi programı ile ilgili düşüncesini aktarırken “atalarımızın izini aradık.” dedi. 50 kişilik katılımla gerçekleşen gezi programında profesyonel rehberler eşliğinde önce İstanbul da Topkapı Sarayı, Ayasofya Cami, Sultan Ahmet Cami, At Meydanı, Çemberlitaş, Kapalı Çarşı, Mahmutpaşa, Mısır Çarşısı, İstanbul Boğaz Turu, Taksim, İstiklal Caddesi ve Galata Kulesi gezisi ve ziyaretleri gerçekleşti. Gezinin 2.Durağı Bursa şehri idi. Bursa da Fetih Müzesi, Emir Sultan, Koza Han, Yeşil Türbe, Ulu Cami, Kapalı Çarşı, Uzun Çarşı, Tophane, Osman Gazi Türbesi, Orhan Gazi Türbesi ziyaret edildi. Tarihe Yolculuk gezisinin son durağı Çanakkale Şehitleri idi. Şehitlikler ziyaret edilerek Çanakkale’yi geçilmez yapan ruh hissedildi. Şehitlerimize minnet ve saygı ile dua edilerek ziyaret sonlandırıldı. Tes. Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç yaptığı açıklamada; gezinin organizasyonunu üstlenen Nevşehir Ease Turizm sahibi Ali Ulusoy'a gezinin planlamasını gerçekleştiren Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkan yardımcımız Hasan Hüseyin İyilikli 'ye katılım gösteren üyelerimiz ve yakınlarına, bizlere bu illerimizi tanıtan her ildeki rehberlerimize teşekkür ederiz. İfadelerini kullandı. Tes. Nevşehir Şube Başkan yardımcısı Hasan Hüseyin İyilikli ise Bugün Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesinin 50 üyesi tüm üyeleri adına Çanakkale Şehitlerini selamladı. Onları Minnet ve dua ile yâd ettik. Osmanlı’nın ilk başkentini Bursa’yı ve Payitahtı İstanbul’u adımlayarak kutsal mekânlarını ziyaret ettik. Güzel bir organizasyonu kıymetli meslektaşlarımızla gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Elimizden geldiği kadar bu dört günlük süre zarfında ziyaret ettiğimiz illerin tarihi dokusunu, coğrafi yapısını, turizm değerlerini hep birlikte tatmaya çalıştık. İnşallah başka bir organizasyonda buluşmak üzere katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Dedi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi “Tarihe Yolculuk” gezisi düzenleyerek İstanbul,Bursa,Çanakkale şehirlerinde tarihi ve turistik yerleri gezip şehitlikleri ziyaret ettiler.

 

 

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi “Tarihe Yolculuk” gezisi düzenleyerek İstanbul,Bursa,Çanakkale şehirlerinde tarihi ve turistik yerleri gezip şehitlikleri ziyaret ettiler.

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç gezi programı ile ilgili düşüncesini aktarırken “atalarımızın izini aradık.” dedi.

50 kişilik katılımla gerçekleşen gezi programında profesyonel rehberler eşliğinde önce İstanbul da Topkapı Sarayı, Ayasofya Cami, Sultan Ahmet Cami, At Meydanı, Çemberlitaş, Kapalı Çarşı, Mahmutpaşa, Mısır Çarşısı, İstanbul Boğaz Turu, Taksim, İstiklal Caddesi ve Galata Kulesi gezisi ve ziyaretleri gerçekleşti. Gezinin 2.Durağı Bursa şehri idi. Bursa da Fetih Müzesi, Emir Sultan, Koza Han, Yeşil Türbe, Ulu Cami, Kapalı Çarşı, Uzun Çarşı, Tophane, Osman Gazi Türbesi, Orhan Gazi Türbesi ziyaret edildi. Tarihe Yolculuk gezisinin son durağı Çanakkale Şehitleri idi. Şehitlikler ziyaret edilerek Çanakkale’yi geçilmez yapan ruh hissedildi. Şehitlerimize minnet ve saygı ile dua edilerek ziyaret sonlandırıldı.

Tes. Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç yaptığı açıklamada; gezinin organizasyonunu üstlenen Nevşehir Ease Turizm sahibi Ali Ulusoy'a gezinin planlamasını gerçekleştiren Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkan yardımcımız Hasan Hüseyin İyilikli 'ye katılım gösteren üyelerimiz ve yakınlarına, bizlere bu illerimizi tanıtan her ildeki rehberlerimize teşekkür ederiz. İfadelerini kullandı.

Tes. Nevşehir Şube Başkan yardımcısı Hasan Hüseyin İyilikli ise Bugün Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesinin 50 üyesi tüm üyeleri adına Çanakkale Şehitlerini selamladı. Onları Minnet ve dua ile yâd ettik. Osmanlı’nın ilk başkentini Bursa’yı ve Payitahtı İstanbul’u adımlayarak kutsal mekânlarını ziyaret ettik. Güzel bir organizasyonu kıymetli meslektaşlarımızla gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Elimizden geldiği kadar bu dört günlük süre zarfında ziyaret ettiğimiz illerin tarihi dokusunu, coğrafi yapısını, turizm değerlerini hep birlikte tatmaya çalıştık. İnşallah başka bir organizasyonda buluşmak üzere katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Dedi.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.