Özgöçmen

Nevşehir'de vekil imam ve müezzinlik için sınav yapılacak

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 05.03.2022 - 14:09, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir'de vekil imam ve müezzinlik için sınav yapılacak

Nevşehir İl Müftülüğünce yapılan açıklamada Vekil imam ve müezzinlik için sınav yapılacağı bildirildi.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Müftülüğünce yapılan açıklamada Vekil imam ve müezzinlik için sınav yapılacağı bildirildi.     Açıklamada; "İlimiz ve ilçe müftülüklerimize bağlı camilerde, İmam-Hatip veya Müezzin-Kayyım olarak görev yapmakta iken, askerlik, aylıksız izin, yurtdışı görevlendirme, geçici görevlendirme vb. nedenlerle görevden ayrılan/ayrılacak olan veya uzaklaştırılan cami görevlilerinin yerine ilgi kanun, yönetmelikler ve yazı uyarınca yarışma sınavı ile açıktan Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin-Kayyımlık sınavı yapılacaktır. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, başvuru formunu doldurarak istenen belgelerle birlikte 07.03.2022 - 22.03.2022 tarihleri arasında İl Müftülüğümüze şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir" ifadelerine yer verildi. 
Nevşehir İl Müftülüğünce yapılan açıklamada Vekil imam ve müezzinlik için sınav yapılacağı bildirildi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Müftülüğünce yapılan açıklamada Vekil imam ve müezzinlik için sınav yapılacağı bildirildi.  

 

Açıklamada; "İlimiz ve ilçe müftülüklerimize bağlı camilerde, İmam-Hatip veya Müezzin-Kayyım olarak görev yapmakta iken, askerlik, aylıksız izin, yurtdışı görevlendirme, geçici görevlendirme vb. nedenlerle görevden ayrılan/ayrılacak olan veya uzaklaştırılan cami görevlilerinin yerine ilgi kanun, yönetmelikler ve yazı uyarınca yarışma sınavı ile açıktan Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin-Kayyımlık sınavı yapılacaktır. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, başvuru formunu doldurarak istenen belgelerle birlikte 07.03.2022 - 22.03.2022 tarihleri arasında İl Müftülüğümüze şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir" ifadelerine yer verildi. 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.