Özgöçmen

Başkan Süslü’den 23 Nisan Mesajı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
22.04.2022 - 13:33, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Süslü’den 23 Nisan Mesajı

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı.
    Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 102. yılı ile dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkanımız Osman Süslü mesajında; “23 Nisan 1920, Türk Milleti için önemli bir dönüm noktasıdır. Asil Türk Milletin temsil edildiği Gazi Meclisimizin açıldığı gün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve bütün dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiştir. Şanlı ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza ve gençlerimize olan güvenimiz tamdır. Kasabamızın ve ülkemizin geleceği olan çocuklarımız her şeyin en güzeline layık ve onlar için ne yapsak azdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin teminatı olan çocuklarımızı mutlu edebilmek, onlara iyi bir gelecek sunabilmek, çocuklarımıza milli ve manevi değerler aşılayarak, topluma faydalı bireyler oluşturmak hepimizin görevidir. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden Birinci Meclisimizin kahraman mensuplarını rahmetle yad ediyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yarınlar diliyorum" ifadelerine yer verdi.        
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı.

 

 

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 102. yılı ile dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkanımız Osman Süslü mesajında; “23 Nisan 1920, Türk Milleti için önemli bir dönüm noktasıdır. Asil Türk Milletin temsil edildiği Gazi Meclisimizin açıldığı gün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve bütün dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiştir. Şanlı ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza ve gençlerimize olan güvenimiz tamdır. Kasabamızın ve ülkemizin geleceği olan çocuklarımız her şeyin en güzeline layık ve onlar için ne yapsak azdır.


Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin teminatı olan çocuklarımızı mutlu edebilmek, onlara iyi bir gelecek sunabilmek, çocuklarımıza milli ve manevi değerler aşılayarak, topluma faydalı bireyler oluşturmak hepimizin görevidir.



Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden Birinci Meclisimizin kahraman mensuplarını rahmetle yad ediyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yarınlar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.