Nevşehir Belediyespor’dan kamuoyuna duyuru

SPOR 02.09.2022 - 14:58, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Belediyespor’dan kamuoyuna duyuru

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor 4 Eylül Pazar günü Karşıyaka takımı ile 3 nolu çim futbol sahasında yeni sezonu açacak.
    Nevşehir Belediyespor 4 Eylül Pazar günü oynanacak olan Karşıyaka mücadelesi öncesinde kamuoyuna müsabaka hakkında açıklama yayınladı. Nevşehir Belediyespor’dan yapılan açıklama şu şekilde; “Takımızın iç saha maçlarını oynadığı Gazi Stadı’nda zemin yenileme çalışmaları devam ettiği için 2022-2023 TFF 3. Liginin ilk haftasında oynanacak olan Nevşehir Belediyespor – Karşıyaka müsabakası 3 Nolu Çim Saha’da oynanacaktır. Saat 16.30’da başlayacak olan müsabakaya TFF talimatları gereği tribün kapasitesi olan 450 seyirci alınacak olup tribünde ayakta seyirci bulunmasına müsaade edilmeyecektir. Karşılaşma öncesinde Ali Dirikoç Bulvarı üzerinde bulunan halı saha yanında bilet satışı gerçekleştirilecek olup bilet ve kombine kart sahibi taraftarların tribüne girişi buradan yapılacak ve  tribüne başka bir alandan giriş yapmak isteyenlere müsaade edilmeyecektir. Protokol ve basın mensuplarının tribüne girişleri ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binası yanındaki alandan gerçekleştirilecektir. Kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda kulübümüzün ceza almaması ve maçlarımızın daha keyifli, sportmenlik çerçevesinde geçmesini sağlamak amacıyla desteğini her zaman sergileyen büyük taraftarımızın kurallara riayet etmesini ve duyarlı olmasını önemle rica ederiz.”
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor 4 Eylül Pazar günü Karşıyaka takımı ile 3 nolu çim futbol sahasında yeni sezonu açacak.

 

 

Nevşehir Belediyespor 4 Eylül Pazar günü oynanacak olan Karşıyaka mücadelesi öncesinde kamuoyuna müsabaka hakkında açıklama yayınladı.
Nevşehir Belediyespor’dan yapılan açıklama şu şekilde;
“Takımızın iç saha maçlarını oynadığı Gazi Stadı’nda zemin yenileme çalışmaları devam ettiği için 2022-2023 TFF 3. Liginin ilk haftasında oynanacak olan Nevşehir Belediyespor – Karşıyaka müsabakası 3 Nolu Çim Saha’da oynanacaktır.
Saat 16.30’da başlayacak olan müsabakaya TFF talimatları gereği tribün kapasitesi olan 450 seyirci alınacak olup tribünde ayakta seyirci bulunmasına müsaade edilmeyecektir.
Karşılaşma öncesinde Ali Dirikoç Bulvarı üzerinde bulunan halı saha yanında bilet satışı gerçekleştirilecek olup bilet ve kombine kart sahibi taraftarların tribüne girişi buradan yapılacak ve  tribüne başka bir alandan giriş yapmak isteyenlere müsaade edilmeyecektir.
Protokol ve basın mensuplarının tribüne girişleri ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binası yanındaki alandan gerçekleştirilecektir.
Kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda kulübümüzün ceza almaması ve maçlarımızın daha keyifli, sportmenlik çerçevesinde geçmesini sağlamak amacıyla desteğini her zaman sergileyen büyük taraftarımızın kurallara riayet etmesini ve duyarlı olmasını önemle rica ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.