Sporcular grup ikinciliği ile Nevşehir'e döndüler

SPOR 26.05.2022 - 10:07, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Sporcular grup ikinciliği ile Nevşehir'e döndüler

20-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Badminton Grup Müsabakaları Sivas’ta düzenlendi.
    NEVŞEHİR(MHA) 20-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Badminton Grup Müsabakaları Sivas’ta düzenlendi.    Sivas’ta düzenlenen Analig Badminton Grup Müsabakalarında Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erkek takımı Grup Birincisi, Kız takımı Grup İkincisi oldu.    Bu Sonuçla birlikte Sporcuları Kırıkkale’de düzenlenecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Çeyrek Finallerine katılmaya hak kazandı.     İl Müdürü Özdemir sporcuları ve antrenörü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.   
20-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Badminton Grup Müsabakaları Sivas’ta düzenlendi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) 20-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Badminton Grup Müsabakaları Sivas’ta düzenlendi. 

 

Sivas’ta düzenlenen Analig Badminton Grup Müsabakalarında Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erkek takımı Grup Birincisi, Kız takımı Grup İkincisi oldu. 

 

Bu Sonuçla birlikte Sporcuları Kırıkkale’de düzenlenecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Çeyrek Finallerine katılmaya hak kazandı.  

 

İl Müdürü Özdemir sporcuları ve antrenörü tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.