Anne Kesekçi'den duygu dolu mektup

TÜRKİYE GÜNDEMİ 02.12.2021 - 10:38, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Anne Kesekçi'den duygu dolu mektup

Geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden BAYKAR Mühendisi Tarık Kesekçi’nin annesi Beyhan Kesekçi’nin 2019’da oğlunun günlüğüne yazdığı mektup herkesi duygulandırdı.
   Geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz BAYKAR Mühendisi Tarık Kesekçi’nin annesi Beyhan Kesekçi’nin 2019’da oğlunun günlüğüne yazdığı mektup herkesi duygulandırdı.    Anne Kesekçi duygu dolu mektubuna, “Tarık’ım, bilirsin pırlantamsın benim” diye başlıyor. Acılı anne; “Canım oğlum, dünya başarılarını Allah çalışana verir. Sen ahiret başarısı için sarfet ki ikisi de senin olsun” diye devam ediyor. “Rabbim seni sevsin, sevdirsin, sevindirsin yavrucuğum” diye sonlanan mektup okuyanları duygulandırıyor. Biz de bu duygu dolu mektubu sizlere ulaştırıyoruz. Beyhan Anneye ise sabırlar diliyoruz.  
Geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden BAYKAR Mühendisi Tarık Kesekçi’nin annesi Beyhan Kesekçi’nin 2019’da oğlunun günlüğüne yazdığı mektup herkesi duygulandırdı.

 

 Geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz BAYKAR Mühendisi Tarık Kesekçi’nin annesi Beyhan Kesekçi’nin 2019’da oğlunun günlüğüne yazdığı mektup herkesi duygulandırdı. 

 

Anne Kesekçi duygu dolu mektubuna, “Tarık’ım, bilirsin pırlantamsın benim” diye başlıyor. Acılı anne; “Canım oğlum, dünya başarılarını Allah çalışana verir. Sen ahiret başarısı için sarfet ki ikisi de senin olsun” diye devam ediyor. “Rabbim seni sevsin, sevdirsin, sevindirsin yavrucuğum” diye sonlanan mektup okuyanları duygulandırıyor. Biz de bu duygu dolu mektubu sizlere ulaştırıyoruz. Beyhan Anneye ise sabırlar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.