Su ve kanalizasyon arızları giderildi

NEVŞEHİR 02.07.2022 - 11:44, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Su ve kanalizasyon arızları giderildi

Nevşehir İl Özel İdaresine bağlı Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler köylerden gelen içme suyunun elektrik azıları ihbarlarına müdahale etmek için köylere ulaşım sağlamış ve içme suyunun elektrik arızalarına müdahale edilerek köylere yeniden içme suyu verildi.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Özel İdaresine bağlı Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler köylerden gelen içme suyunun elektrik azıları ihbarlarına müdahale etmek için köylere ulaşım sağlamış ve içme suyunun elektrik arızalarına müdahale edilerek köylere yeniden içme suyu verildi.  Bu Kapsamda; Avanos İlçesine bağlı bulunan Üçkuyu ve Cazibeli köylerinde, Hacıbektaş İlçesine bağlı Başköy ve Aşağıbarak köylerinde, Merkez İlçeye bağlı Boğaz ve Çardak köylerinde, Ürgüp İlçesine bağlı Akçaören Köyünde, Gülşehir İlçesine bağlı Gümüşkent, Ovaören ve Hacıhalilli köylerinde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderildi.  Ayrıca; köylerde alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları yapıldı.  Merkez İlçeye bağlı bulunan Boğaz Köyünde, Acıgöl İlçesine bağlı Tepeköy Köyde ve Derinkuyu İlçesine bağlı Özlüce Köyündeki hanelerin tıkalı kanalizasyonları Özel İdare ekiplerince açılarak sorun giderildi. Ürgüp İlçesine bağlı bulunan Ulaşlı Köyünde kanalizasyon hattı yenileme çalışması gerçekleştirildi. Bahçeli Köyünde selden dolayı tıkanan kanalizasyon hattının da arızası giderildi.   Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı ekipleri ise; Derinkuyu İlçesine bağlı bulunan Güneyce Köyü yol yapım çalışması gerçekleştirdi. Hacıbektaş İlçesine bağlı bulunan Sadık Köyünde yol kumlama çalışması yapıldı. 
Nevşehir İl Özel İdaresine bağlı Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler köylerden gelen içme suyunun elektrik azıları ihbarlarına müdahale etmek için köylere ulaşım sağlamış ve içme suyunun elektrik arızalarına müdahale edilerek köylere yeniden içme suyu verildi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Özel İdaresine bağlı Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler köylerden gelen içme suyunun elektrik azıları ihbarlarına müdahale etmek için köylere ulaşım sağlamış ve içme suyunun elektrik arızalarına müdahale edilerek köylere yeniden içme suyu verildi. 

Bu Kapsamda; Avanos İlçesine bağlı bulunan Üçkuyu ve Cazibeli köylerinde, Hacıbektaş İlçesine bağlı Başköy ve Aşağıbarak köylerinde, Merkez İlçeye bağlı Boğaz ve Çardak köylerinde, Ürgüp İlçesine bağlı Akçaören Köyünde, Gülşehir İlçesine bağlı Gümüşkent, Ovaören ve Hacıhalilli köylerinde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderildi. 

Ayrıca; köylerde alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları yapıldı. 

Merkez İlçeye bağlı bulunan Boğaz Köyünde, Acıgöl İlçesine bağlı Tepeköy Köyde ve Derinkuyu İlçesine bağlı Özlüce Köyündeki hanelerin tıkalı kanalizasyonları Özel İdare ekiplerince açılarak sorun giderildi.
Ürgüp İlçesine bağlı bulunan Ulaşlı Köyünde kanalizasyon hattı yenileme çalışması gerçekleştirildi. Bahçeli Köyünde selden dolayı tıkanan kanalizasyon hattının da arızası giderildi.  

Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı ekipleri ise; Derinkuyu İlçesine bağlı bulunan Güneyce Köyü yol yapım çalışması gerçekleştirdi. Hacıbektaş İlçesine bağlı bulunan Sadık Köyünde yol kumlama çalışması yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.