Ortahisar'a Özbekistan'dan kardeş şehir

BELEDİYELER 21.10.2021 - 17:52, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ortahisar'a Özbekistan'dan kardeş şehir

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabası Özbekistan'dan Hive kentiyle kardeş şehir oldu
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabası Özbekistan'dan Hive kentiyle kardeş şehir oldu.    Konuyla ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Özbekistan'ın Ankara Büyükelçisini ziyaret eden Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "Özbekistan Ankara Büyükelçisi sayın Alisher Agzamkhodjaev’i ziyaret ederek, Hibe Dede anıtımız ve Hive Kenti ile kardeşlik ilişkilerimiz hakkında görüşmelerde bulunduk. Sayın Büyükelçi ve heyetini Kapadokya'mıza davet ettik. Kabulleri ve misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ederiz. Turan eller var olsun   Düşmanlar kahrolsun, Allah Türk'e yar olsun" ifadelerinde bulundu.   
Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabası Özbekistan'dan Hive kentiyle kardeş şehir oldu

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabası Özbekistan'dan Hive kentiyle kardeş şehir oldu. 

 

Konuyla ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Özbekistan'ın Ankara Büyükelçisini ziyaret eden Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "Özbekistan Ankara Büyükelçisi sayın Alisher Agzamkhodjaev’i ziyaret ederek, Hibe Dede anıtımız ve Hive Kenti ile kardeşlik ilişkilerimiz hakkında görüşmelerde bulunduk. Sayın Büyükelçi ve heyetini Kapadokya'mıza davet ettik. Kabulleri ve misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ederiz. Turan eller var olsun

 

Düşmanlar kahrolsun, Allah Türk'e yar olsun" ifadelerinde bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.