Avanos’ta bir evden 15 araba çöp çıkartıldı

NEVŞEHİR 16.02.2022 - 14:33, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Avanos’ta bir evden 15 araba çöp çıkartıldı

Nevşehir’in Avanos ilçesinde bulunan bir ev içerisinden 15 araba çöp çıkartıldı.
  NEVŞEHİR(KHA)-Nevşehir’in Avanos ilçesinde bulunan bir ev içerisinde 15 araba çöp çıkartıldı. Nevşehir’in Avanos ilçesi Yukarı Mahallede bulunan anne ve kızının yaşadığı evden Avanos Belediyesi ekipleri 15 araba çöp çıkarttı. Yukarı Mahalle Muhtarı Osman Yetişen tarafından mahallesinde bulunan bir ev içerisinde çöplerin biriktiği ile ilgili olarak Avanos Kaymakamlığı ve Avanos Belediyesi’ne müracaat etti. Avanos Belediyesi ekiplerince belirtilen adreste yapılan temizlik çalışmaları sonrasında ev içerisinden 15 araba çöp çıkartıldı. Yukarı Mahalle Muhtarı Osman Yetişen yaptığı açıklamada kendisinin Avanos Kaymakamlığı ve Avanos Belediyesi’ne müracaatının ardında Avanos Belediyesi ekiplerince evde temizlik çalışmalarına başlandığını söyledi. Yetişen, “Uzun zamandır temizliği beklenen bir yerdi. Sağ olsun Avanos Kaymakamlığı ve Avanos Belediyesi bu konuda girişimde bulundu. Neticede sizde görüyorsunuz bayağıdır beklemiş olan birikmiş olan bir temizlik yapılıyor. Mahallede temizlenmiş olacak. Sanırım bu evde beşinci kez temizlik yapılıyor. Daha önce de hemen hemen aynı çöpler temizleniyordu. Son kez bir temizlik yapılıyor” diye konuştu.
Nevşehir’in Avanos ilçesinde bulunan bir ev içerisinden 15 araba çöp çıkartıldı.

 

NEVŞEHİR(KHA)-Nevşehir’in Avanos ilçesinde bulunan bir ev içerisinde 15 araba çöp çıkartıldı.

Nevşehir’in Avanos ilçesi Yukarı Mahallede bulunan anne ve kızının yaşadığı evden Avanos Belediyesi ekipleri 15 araba çöp çıkarttı. Yukarı Mahalle Muhtarı Osman Yetişen tarafından mahallesinde bulunan bir ev içerisinde çöplerin biriktiği ile ilgili olarak Avanos Kaymakamlığı ve Avanos Belediyesi’ne müracaat etti. Avanos Belediyesi ekiplerince belirtilen adreste yapılan temizlik çalışmaları sonrasında ev içerisinden 15 araba çöp çıkartıldı.

Yukarı Mahalle Muhtarı Osman Yetişen yaptığı açıklamada kendisinin Avanos Kaymakamlığı ve Avanos Belediyesi’ne müracaatının ardında Avanos Belediyesi ekiplerince evde temizlik çalışmalarına başlandığını söyledi. Yetişen, “Uzun zamandır temizliği beklenen bir yerdi. Sağ olsun Avanos Kaymakamlığı ve Avanos Belediyesi bu konuda girişimde bulundu. Neticede sizde görüyorsunuz bayağıdır beklemiş olan birikmiş olan bir temizlik yapılıyor. Mahallede temizlenmiş olacak. Sanırım bu evde beşinci kez temizlik yapılıyor. Daha önce de hemen hemen aynı çöpler temizleniyordu. Son kez bir temizlik yapılıyor” diye konuştu.










































Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.