Ürgüpspor dört köşe

SPOR 05.12.2021 - 17:04, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ürgüpspor dört köşe

Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Ürgüpspor, Andırın Yeşildağspor’u 4-1 mağlup etti.
    BAL Ligi 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Ürgüpspor kendi saha ve seyircisi önünde Andırın Yeşildağspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk düdüğünden itibaren rakibine büyük bir üstünlük kuran Ürgüpspor 37.dakikada Mehmet Becerir’in golüyle maçta 1-0 öne geçti. Bu golün hemen ardından ise 44.dakikada Anıl Bircan durumu 2-0’a getiren golü kaydederken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf ev sahibi Ürgüpspor olurken kontra atakla gol arayan Andırın Yeşildağspor’u 53.dakikada Kenan ile durumu 2-1’e getirdi. Aynı dakika içerisinde sahneye bir kez daha çıkan Anıl Bircan maçta durumu 3-1’e getiren golü kaydetti. Maçın 86.dakikasında ise Mehmet Becerir perdeyi kapatan golü kaydederken karşılaşma Ürgüpspor’un 4-1 galibiyeti ile sona erdi.    
Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Ürgüpspor, Andırın Yeşildağspor’u 4-1 mağlup etti.

 

 

BAL Ligi 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Ürgüpspor kendi saha ve seyircisi önünde Andırın Yeşildağspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk düdüğünden itibaren rakibine büyük bir üstünlük kuran Ürgüpspor 37.dakikada Mehmet Becerir’in golüyle maçta 1-0 öne geçti. Bu golün hemen ardından ise 44.dakikada Anıl Bircan durumu 2-0’a getiren golü kaydederken ilk yarıda bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf ev sahibi Ürgüpspor olurken kontra atakla gol arayan Andırın Yeşildağspor’u 53.dakikada Kenan ile durumu 2-1’e getirdi. Aynı dakika içerisinde sahneye bir kez daha çıkan Anıl Bircan maçta durumu 3-1’e getiren golü kaydetti. Maçın 86.dakikasında ise Mehmet Becerir perdeyi kapatan golü kaydederken karşılaşma Ürgüpspor’un 4-1 galibiyeti ile sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.