Eski Öğretmenevi ne olacak?

NEVŞEHİR 21.05.2022 - 10:36, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Eski Öğretmenevi ne olacak?

Nevşehir'e uzun yıllar önce bir eğitim yuvası ardından ise uzun yıllar Öğretmen evi olarak hizmet veren bina ve bahçesi ne olacak?
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'e uzun yıllar önce bir eğitim yuvası ardından ise uzun yıllar Öğretmen evi olarak hizmet veren bina ve bahçesi ne olacak?     Nevşehir'de bazı siyasetçilerin de zaman zaman gündeme getirdikleri, kimine göre onarımdan geçirilip Vilayetler birliği konuk evi olarak, kimilerine göre ise daha değişik alanlarda kullanılabileceği konuşulan eski Öğretmenevinin akıbeti belirsizliğini koruyor.     Üniversitenin hemen arkasına yapılan yeni Öğretmenevi binasının hizmete açılmasıyla birlikte hizmete kapatılan ve o günden bu yana akıbeti konusunda bir açıklama yapılamayan binanın il merkezindeki birçok kamu binasının yaşadığı makus talihe uğramasından da endişe ediliyor.     Keza hatırlanacağı üzere eski sağlık il müdürlüğü binası, eski SSK binası, eski yetiştirme yurdu binası gibi binalar uzun yıllar boş kalmış, harabeye dönmüş ve göz göre göre milli servet olarak görülebilecek bu binalar ya milyonlarca para harcanıp yeniden kazanılmaya çalışılmış (eski sağlık il müdürlüğü binası gibi) ya da hala ne olacağı belirsizliğini koruyor halde kalmıştı.  
Nevşehir'e uzun yıllar önce bir eğitim yuvası ardından ise uzun yıllar Öğretmen evi olarak hizmet veren bina ve bahçesi ne olacak?

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'e uzun yıllar önce bir eğitim yuvası ardından ise uzun yıllar Öğretmen evi olarak hizmet veren bina ve bahçesi ne olacak?  

 

Nevşehir'de bazı siyasetçilerin de zaman zaman gündeme getirdikleri, kimine göre onarımdan geçirilip Vilayetler birliği konuk evi olarak, kimilerine göre ise daha değişik alanlarda kullanılabileceği konuşulan eski Öğretmenevinin akıbeti belirsizliğini koruyor.  

 

Üniversitenin hemen arkasına yapılan yeni Öğretmenevi binasının hizmete açılmasıyla birlikte hizmete kapatılan ve o günden bu yana akıbeti konusunda bir açıklama yapılamayan binanın il merkezindeki birçok kamu binasının yaşadığı makus talihe uğramasından da endişe ediliyor.  

 

Keza hatırlanacağı üzere eski sağlık il müdürlüğü binası, eski SSK binası, eski yetiştirme yurdu binası gibi binalar uzun yıllar boş kalmış, harabeye dönmüş ve göz göre göre milli servet olarak görülebilecek bu binalar ya milyonlarca para harcanıp yeniden kazanılmaya çalışılmış (eski sağlık il müdürlüğü binası gibi) ya da hala ne olacağı belirsizliğini koruyor halde kalmıştı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.