Bakan Yardımcısı Gizligider, Parmaksız ve Salaş'ı kutladı

GÜNCEL 02.10.2022 - 23:19, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Bakan Yardımcısı Gizligider, Parmaksız ve Salaş'ı kutladı

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider hafta sonunda yapılan seçimlerde yeniden başkanlığa seçilen NTSO Başkanı Parmaksız ve NTB Başkanı Salaş’ı kutladı.
  Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevine yeniden seçilen Arif Parmaksız’ı kutladı. Bakan Yardımcısı Gizligider, “Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına yeniden seçilen M.Arif Parmaksız ve ekibini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider bugün gerçekleşen Ticaret Borsası seçimi sonrasında da yeniden başkanlığa seçilen İbrahim Salaş’ı da kutladı. Gizligider, “Yeniden Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen İbrahim Salaş ve ekibini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider hafta sonunda yapılan seçimlerde yeniden başkanlığa seçilen NTSO Başkanı Parmaksız ve NTB Başkanı Salaş’ı kutladı.

 

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevine yeniden seçilen Arif Parmaksız’ı kutladı. Bakan Yardımcısı Gizligider, “Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına yeniden seçilen M.Arif Parmaksız ve ekibini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.


Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider bugün gerçekleşen Ticaret Borsası seçimi sonrasında da yeniden başkanlığa seçilen İbrahim Salaş’ı da kutladı. Gizligider, “Yeniden Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen İbrahim Salaş ve ekibini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.