Nevşehir Barosu genel kurula gidiyor

NEVŞEHİR 16.09.2022 - 11:58, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Barosu genel kurula gidiyor

Nevşehir Barosunda genel kurulu heyecanı Ekim ayının ilk günlerinde yaşanacak.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Barosunda genel kurulu heyecanı Ekim ayının ilk günlerinde yaşanacak.   Edinilen bilgiye göre Nevşehir Barosunun genel kurulu 01 Ekim 2022 Pazar günü Nevşehir Adliyesi konferans salonunda yapılacak. Çoğunluk sağlanmaması halinde söz konusu genel kurul ve organ seçimleri 08 Ekim 2022 cumartesi günü gerçekleştirilecek.  Söz konusu organ seçimlerinde baro başkanı, yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu ve barolar birliği delegelerinin seçimleri yapılacak. Söz konusu toplantıda yıllık aidat ücretleri ve baroya kayıt ücretleri de ele alınacak.  
Nevşehir Barosunda genel kurulu heyecanı Ekim ayının ilk günlerinde yaşanacak.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Barosunda genel kurulu heyecanı Ekim ayının ilk günlerinde yaşanacak.  

Edinilen bilgiye göre Nevşehir Barosunun genel kurulu 01 Ekim 2022 Pazar günü Nevşehir Adliyesi konferans salonunda yapılacak. Çoğunluk sağlanmaması halinde söz konusu genel kurul ve organ seçimleri 08 Ekim 2022 cumartesi günü gerçekleştirilecek. 

Söz konusu organ seçimlerinde baro başkanı, yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu ve barolar birliği delegelerinin seçimleri yapılacak. Söz konusu toplantıda yıllık aidat ücretleri ve baroya kayıt ücretleri de ele alınacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.