Özgöçmen

Nevşehir'de Sporcular kamp eğitim merkezi çevresinde koştular

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 05.11.2021 - 11:29, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir'de Sporcular kamp eğitim merkezi çevresinde koştular

Nevşehir Kamp Eğitim Merkezinde düzenlenen koşuda öğrenciler 2 tur olmak üzere 3 km'de yarıştı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Kamp Eğitim Merkezinde düzenlenen koşuda öğrenciler 2 tur olmak üzere 3 km'de yarıştı.   Yarışmada dereceye giren öğrenciler 81 ilden tüm öğrencilerin katılacağı koşu yarışına katılmak için Ankara'ya gidecek. Kros koşu Genç erkekler, Genç kızlar, Yıldız erkek ve Yıldız Kızlar olmak üzere 4 farklı kategoride düzenlendi.  Derece giren okul öğrencilere Nevşehir Gençlik ve Spor müdürü Muhsin Özdemir ve beden eğitimi öğretmenleri madalya ve kupa takdiminde bulundu.   İl Müdürü Özdemir dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarıların devamını diledi. 
Nevşehir Kamp Eğitim Merkezinde düzenlenen koşuda öğrenciler 2 tur olmak üzere 3 km'de yarıştı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Kamp Eğitim Merkezinde düzenlenen koşuda öğrenciler 2 tur olmak üzere 3 km'de yarıştı.  

Yarışmada dereceye giren öğrenciler 81 ilden tüm öğrencilerin katılacağı koşu yarışına katılmak için Ankara'ya gidecek. Kros koşu Genç erkekler, Genç kızlar, Yıldız erkek ve Yıldız Kızlar olmak üzere 4 farklı kategoride düzenlendi. 

Derece giren okul öğrencilere Nevşehir Gençlik ve Spor müdürü Muhsin Özdemir ve beden eğitimi öğretmenleri madalya ve kupa takdiminde bulundu.  

İl Müdürü Özdemir dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarıların devamını diledi. 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.