Vural Sokak’ta altyapı yenileniyor

BELEDİYELER 13.09.2022 - 10:47, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Vural Sokak’ta altyapı yenileniyor

Nevşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Vural Sokak’ta gerçekleştirilecek olan altyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla yol söküm çalışmalarına başlandı.
    2022 Yatırım Programı çerçevesinde bu yıl farklı mahallelerdeki birçok cadde ve sokakta altyapı yenileme çalışması gerçekleştiren Nevşehir Belediyesi, son olarak Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Vural Sokak’ta yeni bir çalışma başlattı. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilecek olan çalışmalar çerçevesinde sokağın içme suyu altyapısı yeni nesil polietilen borularla değiştirilecek. Altyapı yenileme çalışmalarının ardından ise Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince parke taşla kaplı olan Vural Sokağın yolu yenilenerek yeniden trafiğe açılacak.  
Nevşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Vural Sokak’ta gerçekleştirilecek olan altyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla yol söküm çalışmalarına başlandı.

 

 

2022 Yatırım Programı çerçevesinde bu yıl farklı mahallelerdeki birçok cadde ve sokakta altyapı yenileme çalışması gerçekleştiren Nevşehir Belediyesi, son olarak Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Vural Sokak’ta yeni bir çalışma başlattı.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilecek olan çalışmalar çerçevesinde sokağın içme suyu altyapısı yeni nesil polietilen borularla değiştirilecek.

Altyapı yenileme çalışmalarının ardından ise Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince parke taşla kaplı olan Vural Sokağın yolu yenilenerek yeniden trafiğe açılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.