Vali Becel, öğrenciler ile vadi temizliği yaptı

NEVŞEHİR 21.10.2021 - 17:04, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Vali Becel, öğrenciler ile vadi temizliği yaptı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenime başlayan öğrenciler ile birlikte vadi temizliği yaptı.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel beraberinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Vali Yardımcısı Vekili Mehmet Maraşlı ve üniversite öğrencileri ile birlikte Çat Vadisinde çevre temizliği yaptı.   Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada, “Gençlerimizle birlikte hem vadilerimizde yürüyoruz hem de temizliyoruz. Valimiz İnci Sezer Becel, üniversite öğrenimine yeni başlayan öğrenciler ve Genç Kızılay Gönüllüleriyle birlikte Çat Vadisinde gerçekleştirilen 'Vadi Yürüyüşü ve Temizliği' etkinliğine katıldı” ifadelerine yer verildi.    
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenime başlayan öğrenciler ile birlikte vadi temizliği yaptı.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel beraberinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Vali Yardımcısı Vekili Mehmet Maraşlı ve üniversite öğrencileri ile birlikte Çat Vadisinde çevre temizliği yaptı.

 

Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada, “Gençlerimizle birlikte hem vadilerimizde yürüyoruz hem de temizliyoruz. Valimiz İnci Sezer Becel, üniversite öğrenimine yeni başlayan öğrenciler ve Genç Kızılay Gönüllüleriyle birlikte Çat Vadisinde gerçekleştirilen 'Vadi Yürüyüşü ve Temizliği' etkinliğine katıldı” ifadelerine yer verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.